Groundcover fantastiseen puutarhasuunnittelusta

Groundcover fantastiseen puutarhasuunnittelusta

Fantastinen ratkaisu kaunis, laaja maisemointi tarjota ns maahan kattavat kasveja, jotka kasvavat nopeasti ja laajasti huolta. Maahan kansi on vuosien kaunistaa puutarhaasi ja muodostavat mattomaisesti, värikkäät puutarhat. Ne sopivat muun muassa jousitus, katvealueella puiden tai reuna-alueen nurmikko. Ne ovat hyvin suosittuja, koska sen kauneutta ja runsas vaikutus. He myös suojella maaperää eroosiolta. Paras maa kansi voi istuttaa Hebst ja peitä puutarha kauniita kukkia keväällä. Kiitos eri värejä ja muotoja lehdet ja kukat, tämä Bepflanzungsart tarjoaa valikoidun puutarhan suunnitteluun keväästä myöhäiseen syksyyn. Aurinkoisessa puutarhassa alueet soveltuvat kukinnan keväällä maa kansi. Tyypillisiä lajikkeita, jotka kukkivat kesällä ovat Everlasting ja pallo kukka. Maahan kansi on helppo puhdistaa periaatteessa. Mitä on tehtävä lannoitetta kevättalvella ja sitten taas vuosina kesäkuusta heinäkuuhun. Hardy ikivihreä kasvattamiseksi voidaan lannoitetaan lokakuuhun asti selvitäkseen talven. On parasta käyttää orgaanisia lannoitteita, jotka toimivat hitaasti. Älä käytä paljon lannoitetta, erityisesti kasvava varjossa maa kansi, jotta ne voivat kasvaa tarpeeksi lähelle. Edelleen auttaa sinua valitsemaan millainen maa kattaa kasveja fantastinen puutarhan suunnitteluun, tuomme teille 35 kasveja. Tyypit kukat jaetaan 4 ryhmään: kukinnan maa kattaa aurinkoinen tai varjoisa paikkoja kanssa kukinnan aikana keväällä tai kesällä.

Valkoinen nauha kukat puutarhasuunnittelusta valkoinen

fantastinen suunnittelu puutarhan valkoinen puutarhan kukkia

Kukinnan maa kattaa keväällä paikkoja varjossa

1. Aito Fiederpolster (Leptiini squalida) – Fiederpolster on monivuotinen, jolla on noin 39 lajia. Real Fiederpolster on 5cm 10 cm korkea ja saavuttaa leveys 30 cm. Keltainen kukat kukkivat kesäkuusta heinäkuuhun. Maa kansi on ihanteellinen aurinkoinen paikka kuiva tuoretta maaperään ja kestää lämpötiloja alas -12 ° C: ssa

Maisemointi kanssa Aito Fiederpolster

maa kattaa viherrakentamiseen keväällä

2. periwinkle (Vinca minor) – valkoinen, sininen tai vaaleanpunaisia ​​kukkia ikivihreä kaunistaa puutarhan keväästä syksyyn. Tämä maa kansi on sovitettavissa, nopeasti kasvava ja helppohoitoinen. Ihanteellinen varjoisa tai osittain varjoisassa paikassa.

Idea kasvattamiseksi &# 8211; pieni talvio jossa on sinisiä kukkia

kasvattamiseksi viherrakentamiseen hennon sinisiä kukkia

3. Bishop&# 8217; s rikkakasvien (vuohenputki &Variega-; # 8218&# 8216) – maa kansi, joka leviää nopeasti varjossa. Jottei lääkeainetta leviämisen, te bordieren maa ympärillä maa kansi.

Teet varjoisia paikkoja maahan kansi &# 8211; piispa&# 8217; s rikkakasvien

kaunis puutarha ideoita puutarhan muotoilu vihreä groundcover

4. Buglen (Ajuga) – on vuosittain tai puolivuosittain kasvi, joka kasvaa melko nopeasti ja on sol-ruskehtava lehtiä.

Gunsel &# 8222; pronssi kauneus&# 8220; tumma vihreä puutarhan muotoilu kasvattamiseksi

kasvattamiseksi varjoisa paikalla puutarhassa

5. Kielo (Convallaria majalis) – nurmikasvien bellflower, joka voi olla jopa 30 cm korkea. Vuonna huhti-kesäkuussa viisi vaille kymmenen breitglockige kukkia kehittyä racemose kukinto. Varjoisia paikkoja ovat ihanteellisia nämä kukat.

Puutarhan suunnitteluun kevätkukkia varjoisa paikoissa

Kevään kukkia puutarhassa

Kirja 6 finial (Polygala chamaebuxus) – sekä alppi kääpiö kirja, shrubby finial tiedossa. Tehdas kuuluu ikivihreä puoli pensaita, jotka saavuttavat korkeus vaha kunniaksi korkeudet 5-30 cm. Karmeasta violetinkirjava kukkia maaliskuusta toukokuuhun Kirja finial kasvaa jopa 20 cm ja rakastaa osittain varjossa aurinkoinen paikkoihin.

Maisemointi kirja finial &# 8222; PurplePassion&# 8220;

kasvattamiseksi varten Frügling

Kukinnan maa kattaa keväällä paikkoja kokonaan sun

7. Bellflower &# 8218; Dickson&# 8217; s Gold&# 8216; (Campanula garganica) &# 8211; se on monivuotinen maa kansi jossa on sinisiä kukkia. Kukka on sydämen muotoinen lehdet ja kasvaa jopa 5 cm korkea.

&# 8218; Dickson&# 8217; s Gold&# 8216; koristamaan aurinkoinen paikkoja puutarhassa

kasvattamiseksi litteiksi Gartengestaltung

8. tyyny phlox (Sammalleimu) – Tämä maa kansi tunnetaan myös matto phlox. Tyynyn phlox kukkii keväällä valkoinen, punainen, violetti, vaaleanpunainen, ja usein voidaan nähdä kaksi väriä. Se on ihanteellinen ratkaisu muotoiluun reunojen aurinkoinen puutarha polkuja. Maahan kansi on monivuotinen, mutta hitaasti kasvava.

kaunis matto phlox värikäs kukkakuvio

kaunis puutarha ideoita maa kansi violetti ja vaaleanpunainen

9. Woolly chickweed (hopeahärkki) – ikivihreät käytetään 15-30 cm korkea. Epämääräisiin Metsätähti käytetään muutoin kuin maa kansi, koristekasvina Rock Gardens. Tuore kukkasuunnittelijat valkoiset kukat aurinkoisiin paikoissa.

epämääräisiin Metsätähti valkoisena groundcover puutarhassa

viileä ideoita puutarhan muotoilu maa kansi valkoinen

10. Saippua yrtit (Saponaria) – on seinä kruunut ja kaukalot sopivia maa kansi, läpäisevä, kohtalaisen maaperä ja aurinkoinen sijainti haluaa. Yrtti on vaha saippua korkeus 30 cm 40 cm.

Maa kansi kokonaan sun &# 8211; kasviperäisten saippuaa

vaaleanpunaisia ​​kukkia tasainen kukkakuvio

11. tädyke (Veronica nujerrettu) – palkinto on pienempi Variande kuuluisan Veronika Blumen. Sininen maa kansi kukkii keväällä ja muodostavat vihreä matto lehtiä.

kaunis puutarha idea maisemointi kiviä ja maa kansi

viileä maisemointi maa kansi sininen

12. Woodruff (tuoksumatara) – jota kutsutaan myös Fragrant matara, on talvehtiminen vihreä kasvi, joka on enintään 5 cm 50 cm. Kukinnan alkaa huhtikuussa touko- tai kesäkuussa. Tämäntyyppinen kasvattamiseksi voi lisääntyä kasvullisesti rönsyjen.

Woodruff koristeena puutarhassa

kaunis puutarha ideoita puutarhan muotoilu maa kansi valkoinen

13. Kulta Mansikka (ansikat fragarioides) – tunnetaan myös mansikka Waldsteinie. Kasvi muodostaa nauhat ja saavuttaa vartija korkeus 8-20 cm. Se kukkii touko-kesäkuussa ja on keltaisia ​​kukkia. Goldberry käytetään maa kannen ryhmien muodostamiseksi puita.

Kulta mansikka puutarha muotoilu vihreä keltaisia ​​kukkia

ideoita puutarhan suunnitteluun kultaa mansikoita maa kansi

14 Ruddy kurjenpolvi (verikurjenpolvi) – on yksi suosituimmista monivuotinen auringonkukat, joka on erittäin floriferous ja tauti kestävä. Laitos soveltuu hyvin maa kansi ja voi kaunistaa pysyvä kukinnan toukokuusta syyskuuhun sen Crimson kukkia puutarhassa. Se on helppo puhdistaa, vaatimaton ja rakastaa aurinkoinen paikkoja.

kukinnan maa kattaa keväästä kesän loppuun

Gartengestaltung veren punainen kurjenpolvi kauniita puutarhamaisemassa

Kukinnan maa kattaa kesällä aurinkoinen paikoissa

15. Pink helokkiöljy (Oenothera speciosa) &# 8211; Kukoistus tämän perusteen Deckersin on kesäkuusta syyskuuhun. Vaaleanpunainen helokkiöljy voi olla 10 cm: stä 50 cm ja päivällä ja yöllä kukkivat, joka ei kuitenkaan ole selviä ankara talvi. Vihreät kasvin osat ovat syötäviä.

Inspiraation puutarhan suunnitteluun pinkillä helokkiöljy kuin maa kansi

puutarha ideoita kukka koristelu kasvattamiseksi

16. Houseleeks (sempervivum) – nämä kasvit kasvavat möhkäleitä ja ovat ikivihreitä ja monivuotinen. Ne koostuvat puolipallon tai tähden muotoisia leviämistä ruusukkeita. Houseleeks ovat useimmat 7cm 20 korkea. Ne soveltuvat hyvin vihreänä katto ja terraariot, koristeena kiveen puutarhassa. Hyvä yhdistelmä ne muodostavat rasva kanat.

Idea viileä puutarha muotoilu Houseleeks

terraarion ja rock garden koristele Houseleeks

17. Sedum (Sedum) – tai kutsutaan myös stonecrop, yksi- tai monivuotinen kasvi voi olla. Mehevä lehdet Sedum varastoida vettä. Matala kasvava lajikkeita ovat värillisiä ole kovin värikäs vaan ovat ihanteellisia aurinkoisia paikkoja ja kesän kukkivat keltainen.

Fettenhennen aurinkoinen puutarha ja kaunis puutarha

viileä maisemointi rasvaa kanojen

18 Kangasajuruoho (Thymus serpyllum) – Kangasajuruoho timjami kuin tuoksuva kasvattamiseksi pieniä valkoisia tai violetti värillisiä kukkia. Laitos on hieman kasvaa, ikivihreä, korkeus saavuttaa jopa 10 cm: n ja kukkii heinäkuusta syyskuuhun.

 Kangasajuruoho timjami fantastinen puutarha raikkaan tuoksun

puutarha, vähäinen kasvava violetit kukat

19 koira-korva tai Jäniksen korva (nukkapähkämö) – on samettinen, tiheään valkoinen karvainen lehdet muistuttavat nuhruinen. Kasvi mieluummin aurinkoinen alueilla hyvin vettä, ravinteiden huono maaperä. Koira-korva, jota kutsutaan myös Wollziest, voidaan istuttaa aurinkoisessa osittain tummennetut maltillisesti Gartenfflächen. He suosivat hiekkamaassa.

koira-eared yhdistyy mieluiten violetinkirjava kukat, kuten laventeli

Eselsohr kuin maa kansi luova maisemointi

20. Poimulehti (Alchemilla) – tämä kräutige, pensaita-muotoinen, putoava kasvi on pensas pienet lehdet vihreä tai kellertävä väri. Naisen vaippa tarvitsee hyvän vesihuollon ja runsaasti valoa.

Poimulehteä kuin maa kansi ja suunnittelun ensi lampi allas pihalla

Gartengestaltung kanssa poimulehteä lammikkoliimapuristimen altaan

21. säästäväisyys (Armeria) – kasvin yksittäinen seisoo Blütenstandsschäften jotka ovat karvaisia ​​ja kääritty moniputkisen vaipat. Hän on tuuhea, ikivihreä pensas, joka voi olla leveä ja 20 cm korkea ja 30 cm. Värit kukat ovat valkoisia, vaaleanpunainen tai vaalean punainen, on myös lajikkeen liekki punainen, kullankeltainen ja tummanpunainen valkoiset reunat. Kukinta-aika on kesäkuusta syyskuuhun. Säästäväisyyden rakastaa täynnä aurinkoa paikoissa ja kestää tuulta. Se sopii istutus puutarhassa meren rannalla, ja aurinkoisessa Rock Gardens.

fantstische puutarhamaisemaan punaisella thrifts

chic Gartengestaltung kanssa säästäväisyys

22 Lampranthus – loistava maa kansi, kukinnan aikana koko kesän. Lajike Lampranthus “Lido” on väritetty valkoinen ja vaaleanpunainen. Kukka kasvaa jopa 5 cm ja sopii kattaa aurinkoinen paikoissa.

Lampranthus kukkia fantastiseen värillinen puutarha muotoilu kasvattamiseksi

fantastinen Gartenlanschaft kirkkain värein

Kukinnan maa kattaa kesällä paikkoja varjossa

23 Japanin käärme Beard (Ophiopogon japonicus) – ruohomaisessa, ikivihreä kasvi, jota käytetään usein akvaarion kasvi. Puutarhassa, edullisesti tuore, humus maaperä ja on kestävä tarpeeksi. Kesällä Snake Bart ajaa lyhyt kukinnot pieniä kukkia valkoinen tai sininen, jotka muodostavat tummansininen marjoja kehittyä. Ihanteellinen istutus varjossa.

Japanin käärme parta koristeena Puutarhapolkuja

nurmikon maa kansi puutarha suunnittelu

24. Rönsyrölli Leinikki (Rönsyleinikki) – nopeasti kasvava, monivuotinen kasvi saavuttaa kunniaksi korkeudet 10-50 cm, on kellastunut lehdet ja nektaria on yksi lievästi myrkyllinen kukkia. Kukinta-aika on loppukeväästä alkukesästä ja soveltuvat varjoisassa paikoissa.

Valitse Creeping Leinikki varten maa kansi

Hiipivä Leinikki kuin maa kansi

25 Taubnesseln (Lamium) – ihanteellinen, monivuotinen ja helppo kasvava kasvi maa kansi. Useimmat lajikkeet kukkivat kesällä valkoinen ja vaaleanpunainen.

hopea lehdet ja herkkä vaaleanpunainen kukkia maa kansi

puutarha ideoita muotoilu Zierpflanuen kuin Taubnesseln

26 moneywort (Suikeroalpi &# 8218; Centaurea&# 8216) – moneywort leviää nopeasti ja on täydellinen suuret katteet tästä syystä. Ikivihreä on kultainen lehdet ja kasvaa varjossa ja kokonaan sun.

Moneywort fantastinen kullanvärinen maa kansi puutarhassa

viileä idea bodendecker

27. Horny Goat Weed (Epimedium) – laji tämän kasvin kasvaa ikivihreä tai putoava. Ne kukkivat alkukesästä ja rakkaus varjoisia paikkoja.

Epimedium violetti väri puutarhaasi

fantastinen maisemointi koriste kukkia violetti

28 Cornus canadensis (Cornus canadensis) – Cornus canadensis voi kasvaa 30 cm. Kukinto koostuu neljästä valkoinen, joskus vaaleanpunainen värinen verholehdet. Laitos kukkia heinäkuusta elokuuhun ja punainen, myrkytön marjat kypsyvät syyskuussa. Se on täydellinen ratkaisu viljellään Schaten.

fantastinen puutarhan suunnitteluun ja valkoiset kukat ja punaisia ​​marjoja

mielenkiintoinen puutarha muotoilu maa kattaa kasveja

29. Tavallinen Haselwurz (Taponlehti) &# 8211; Ordinary Haselwurz kuuluu ikivihreitä ja on sydämen muotoinen, kiiltävä lehdet. Vaha taso saavutetaan 5cm 10 cm. Kasvi tarvitsee kalkkipitoinen ravintoaine-rikas ja melko märkä ja kuiva savi tai savi maaperään. Se on myrkyllistä ja kasvaa parhaiten varjossa.

vihreä matto luonnonvaraisten inkivääriä

Gartengestaltung ikivihreä kasveja

30 Ysander (Pachysandra) – yksi ikivihreä pensaat ja puoli on yksikotisia getrenntgeschlechtige kasvi. Naisen kukkia kaksi tai kolme carpels sulautuvat munasarja. Valkoinen ja vaaleanpunainen, tuoksuvia kukkia kukkivat keväällä ja kesällä. Monivuotinen kasvi on helppo huoltaa ja sopii varjoisa paikoissa.

Ysander kuin maa kansi keväällä ja kesällä

puutarhan maiseman Ysander kuin maa kansi

31 Japani Grass Mountain (Hakonechloa Macra) – Japanin mountain ruoho on raikas vihreä CSS kasvi röyhy kukkia. Se kukkii elokuusta syyskuuhun, ja myös syksyllä lehtien. Laitoksessa mieluummin maaperä runsaasti humusta. Kasvin korkeus saavutti 30-50 cm. Japanin vuori ruoho rakastaa osittain varjossa.

fantastinen puutarha muotoilu Japanin vuoren ruoho

suunnittelu Rock Gardens japani vuori ruoho
Добавить комментарий

*

+ 54 = 60

map