Etuovet tyylillä – jopa jouluna katseenvangitsija

Etuovet tyylillä - jopa jouluna katseenvangitsija

Nykyaikaiset ovet on useita toimintoja. He esittää talon ja sen asukkaiden ulkopuolelle, olisi houkutteleva, mutta torjua toivottuja tunkeilijoita. Myös tärkeä ominaisuus laadukkaita etuovet: He eristävät lämpöä niin hyvin, että vain pieni osa arvokasta energiaa menetetään. Seuraavassa artikkelissa on vinkkejä ja joulun koristelu ideoita oven tyylillä.

Hastüren &# 8211; maine talomme, erityisesti joulun aikaan

modernin talon ovet ruskea puun fenster_coole koristelu ideoita joulun aikaan© istock.com / David Sucsy

Keulakuva ja kilpi samanaikaisesti

Nämä kaksi ominaisuutta pitäisi vain olla tärkeä rooli, kun ostaa uuden etuovi: Oven pitäisi tehdä keulakuva ja suojata hyvä luku. Valmistaja etuovien ovat sopeutuneet vaatimuksiin asiakkailleen. asettamaan tunnettujen ovi valmistajat kuten Hörmann erittäin tärkeänä turvallisuutta niiden tuotteita. Korkeatasoinen suoja säilyttäen tyylikkään – molemmat ovat varsin saatavilla kohtuulliseen hintaan. Vaikka lämpöeristys ovi on optimaalisella, se kannattaa panostaa laadukkaan kynnyksellä muutenkin. Pitkällä aikavälillä vain erityistä energiaa säästävien ovet alkavat tuottaa tulosta, joka mahtuu enintään 50 prosenttia enemmän lämpöä talon kuin standardin versio ja siten säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Ne on varustettu profiili paksuus on osittain yli 80 millimetriä.

Etuovet tyylillä – jopa jouluna katseenvangitsija

kaunis ja moderni talo ovet musta kylki verglasung_coole ovi koriste jouluksi aikaa ovi seppele© istock.com / Pierre Desrosiers

Kylmä ja tuuli olisi siksi on moderni ovi ei ole mahdollisuutta, aivan kuten murtovarkaat. Luotettavan suojan tarjous ovipaneelit, jotka koostuvat kahdesta kuoresta. Lisäksi massiivinen lukot ja baarit tarjoavat hyvää apua, kun kutsumattomia vieraita sotkea kotiovellesi. Korkeampi ns vastus luokan oven, sitä vaikeampaa on murtovarkaat. Siten korkean vastuksen luokan pelotteena, koska se kestää useita minuutteja poimia lukko onnistuneesti. On nyt jopa älykäs ovenkahvat, jotka avautuvat vain sormenjälki ja jättää ohjauspyörään Bluetooth.

Einganstüren olisi yhtäläinen aikaan tarjota suojaa ja tyylikkään ilmeen

älykäs oven kahvat varten oven ja ovella turvallisuus© istock.com / Choja

Varsinaisessa merkityksessä, ulkoasua etuovi on etualalla. Toki valitessaan henkilökohtaisen maun asukkaiden ja tyyli talo on ratkaiseva. Kun ovi sopii harmonisesti kokonaiskuva, sitä voidaan pitää houkuttelevana malliesimerkki.

etuovet &# 8211; koruja talon

Moderni talo ulkoseinän mustaa tiiliä etuoven maalin väri musta eihnachtlich koristella joulukuusi ja seppele ovi© istock.com / Johnny Greig

Tähdet, seppeleet ja pallot: juhlava koristelu ideoita etuoven

Odotellessa joulua monia ovia ja ikkunoita loistaa juhla loistoa. Ei ihme, että kulkea valaistuja katuja herättää joulutunnelmaa ja paljon ennakointi festivaalin.

Suosittu tapa vieraita aikana Advent valoon tapaa, ovat LED valoja tai LED tähteä. Ne voivat olla suuri levittää kuin kuohuviini silmäänpistävä ovelle ja yhdistää tuoreita männyn oksat. Myös candles’re vain pimeään vuodenaikaan talon edessä hyvin. Melko lyhdyn tai lyhty ne säteilevät paljon lohtua.

Lomakauden tuskin voidaan kuvitella ilman seppeleet kuusen oksat. Symbolina adventin ne ovat koriste lisälaite, joka myös suihkuttaa etuovi charmia. Laajalla etuovi useita pieniä renkaita voidaan kiinnittää.

juhlava koristelu ideoita &# 8211; sisustaa etuovet joulun aikaan

moderni puu ovelle ikkunan joulun aikaa koristella joulukuusi pallot ja joulun ovi seppele© istock.com / Ron Thomas

Jos rengas on, voit yleensä löytää Classic joulukuusen palloja. Vain väriyhdistelmä vihreä-punainen on edelleen kestosuosikki joulun aikaan. Mutta muita värejä kuten violetti, sininen tai valkoinen tarjoavat iloinen väripilkkuja etuovi. pitäisi liioitella kanssa värikäs yhdistelmä, ei kuitenkaan ole – toisin valot koristelu ei vaikuta mietiskelevä, mutta levoton. Pallomainen koristelu olisi siis parhaimmillaan lähtöisin perheen värejä. Melko ajatus ovat palloja, jotka voidaan personoida. Muuten, alkuperäinen lahjaidea jouluksi! Joulun kuviot maalattu tai liimata ne ovat itse asiassa erityisen kaunis ovi koristeluun.

Sisäänkäynti ja etuovi jouluksi koristamaan iloinen mieliala ja kauniita joulukortteja

etuovi jouluksi koristeluun weihnachtszeit_moderne ovien modernin talon© istock.com / jang

Tähdet ovat iso ongelma aikana joulunaika. Onhan Betlehemin tähti paimenille tapa Jeesus-lapsen. Vuosina joulun kohtaamme heidät kaikki muodot ja lajikkeet. Varsinkin olki tähdet, kuten punottu punainen nauha. Mutta tähti huovan tai kankaan ovat tervetullut koristelu joulun kynnyksellä.

etuovet &# 8211; olennainen koriste ja suojaava kotimme

etuovet nykyaikaisen sisäänkäyntiin ja sisäänkäyntien luonnonkiveä ja viileä koristelu ideoita joulun aika hyvää joulua kaikkialla© istock.com / peter spiro
Добавить комментарий

*

− 5 = 1

map