et moderne Køkken ø voor luksus Køkkener

et moderne Køkken ø voor luksus Køkkener

Som ser nu et Køkken modern? Køkkenet repræsenterer ikke et meer apart rum i en Lejlighed. Det er et område af rummet, de Hörer til de Åbne stuer, især hvis de små het. Det moderne Køkken ikke hij langer bij forblive skjult, det skal planlægges som en del af stuen Møbler og designet. De omgeving madlavning Kan defineres ved modern handtag-vr køkkenskabe, indbygget VAEG ved køkkenmaskiner og en raffineret Køkken ø. Mobilitet, enkle ontwerp og ved ten Funktionalitet automatische isere Saette Køkkenet i rampelyset som et kunstværk. Inhoudelijke af høj kvalitet og luksuriøs køkkenmaskiner sikrer s, men laat-pleje køkkenudstyr. Innovatieve teknisk udstyr og af sensorer mekanismer, de letter Brugen af ​​og Køkkenet konvertere madlavning på en nem og sjov voor OJE Aktivitet ved. Ik DAG ønsker vi bij introducere 22 inspirerende eksempler på fijne Køkken kogeø med. Til det har så og forskellige slimme elegant design af forskellige producenter Linet op som inspiratie til en spectaculaire køkkenudstyr. Se Hvordan italiensk, engelsk og Kan schweizisk ontwerp tilføje nye volumescanner til et Køkken. Interessant og creatieve Køkken koncepter med madlavning Øer af beton, Natursten, træ eller rustfrit stål til ekstraordinær etablering af en Drøm Køkken.

et modulært Køkken med ø &# 8211; Italiensk og elegant design stijl

modulære Køkken med og kogeø indbygget vinreol trævæg

Luksus ontwerp, mobilitet og det functie konverterer modern Køkken i et kunstværk, de kan placeres Aben plads i midten. Køkkenet model The Cut nemlig legemliggør denne nye visie af Køkkenet. En ø med 1.5m aangekomen, skjult træ bordplade, skubber udad, og roder ten definere en Eetgedeelte. De loftmonterede opknoping hylder kan skubbes Nedad ved hjælp af sensorer.

ø &# 8222; The Cut&# 8220; Alessandro Isola

luksus Interior Design med hvide og murstensvægge modern Køkken med træ VAEG og med ø Spisebord træ top

Want op bankschroef dig den nye dimensie af modern Køkken ontwerp, vi ønsker brand ekstraordinære og på creatieve eksempler fijne Køkken med ø Bindingsværkshus Køkken ideer forestille sig. Vi begynder med et Køkken Koncept, de Danner madlavning OER. De om het Blokke madlavning med 17cm Tykke Køkken bordplader Lavet af Coquina kosten. Hver ø hij udstyret med en 1,6 m lang, ud sleben meeste vask. Som et supplement af luksus ontwerp og stål rustfrit handtag-vr ekstrakter anvendes.

Kogeø med Køkken køkkenbordet meest plade

modern Køkken koncept med ø i rustfrit stål med et Køkken bordplade af Natursten til moderne loft lejligheder

S interessant ontwerp Idé til kogeø med stålbjælker. Designeren Køkkenet hij et fantastisk på eksempel ultra-modern design Køkken. Hij OEN designet omkring en stålbjælke die Vejer flere ton. Skufferne Lavet af børstet rustfrit stål kan styres elektronisk. Blandt de moderne køkkenudstyr Bora kogeplader med Integreret emhætte.

Kogeø med Stahtträger &# 8211; Stålbjælke KEUKEN vakwerkhuis Køkken Ideer

kølige indre af en zomen Lejlighed med kogeø off I-stålbjælker med vin rack

S spectaculaire køkkenudstyr med Baumstamm- ontwerp Køkken. De ekstraordinære Køkken koncept, de flydende Køkkenet bordpladen foran et Spisebord. En 7m lang træstamme bv understøtter functies plade Lavet af stål rustfrit.

Spectaculaire køkkenudstyr med Baumstamm- ontwerp Køkken

modern Køkken med kogeø Lavet af stål rustfrit Køkken top og Spisebord af massivt egetræ

Fabrikken Huset tilbyder også massale designer Køkken ø Lavet af italiensk graniet. Det moderne Køkken ø hij udstyret med grebsløse skuffer og fra elementer valnød, og med brand BORA kogeplader. Dette Kan omfatte en Natursten zwembad hij til rådighed.

massieve granieten køkkenø vakwerkhuis Køkken Ideer &# 8211; marmer Køkken

luksus Køkken med og betongulv kogeø, af Natursten med eingebaiter vitrine til vinflasker

Øen ‘Marosi’ hij som en Magisk fonds. Zak de perifere galop af bølgeformen hij plads til tilstrækkelig Opbevaring af produkter og køkkenredskaber i skjul. Håndtaget-vr skuffer gever nok lagerplads foran Øen. En indbygget køkkenskab som et træ hylde med forskellige fag gever Extra Plads i midten af ​​øen. Ved hjælp af en fjernbetjening Kan op skubbes vooral de Ting nødvendige, du har brug voor madlavning til hij pludselig foran brændeovnen de Skjulte træ hylde.

stilfulde Køkken med kogeø Marosi af Cubo Ontwerp

kok ø med hvide schibbarem houten rek til luksus Køkken ontwerp

Kogeø med skjult midterkonsollen som træhylder og til skuffer Opbevaring

modern Køkken facilitet med eingebaiten küchenskränken med trædøre og med kogeø skuffer

De luksus Kokken serie “Angon” af Doca UK gever moderne inventaris til Køkken med kogeø. Øen Moocca-træfinér forsynet hij med Domino plaats praten kogeplader. Bredden af ​​øen Kan være 60cm, 90cm Eller 120 cm. Forskellige kombinationer af træsorter, såsom valnød, kastanje, bijv eller med ibenholt substantiële som aluminium, rustfrit stål Eller poleret og matteret glas, tillader s rig palet ontwerp til modern Køkken design. 32 Maling Farver tilbyde op til 300 forskellige kombinationer voor et unikt Køkken farveskema.

modern indretning i mørkt træ med Køkken centrale ø Doca UK

sort Køkken med kogeø Lavet af træ med soort Kokken top og emhætte sort

modern Køkken ø MT 701 S luksus samling af Cubo Ontwerp

modern design Køkken i hvid og rød med en lille kogeø til små modern Møbler Køkkener

elegant design med afrundede linjer voor lille og compact Køkken ø i Køkkenet

Køkken hvid med hvid kogeø

Idé til chique køkkenudstyr i hvid 

lille Køkken hvid med lille kogeø

frisk farveskema til Køkkenet med ø Lucida Schröder Køkkener

Køkken skuffer grøn med og kogeø køkkenskabe Lavet af træ med og Grønne skabslåger

grebsfri Køkken med ø og køkkenskabe i Orange &# 8211; Schröder Køkkener

Appelsin Idé til Køkken Farver og frisk farveskema med kogeø og farve VAEG grå

Leer du efter en Køkken modern beton, Eller du ønsker et Køkken bordplade Lavet af beton, de schweiziske fabrikant Dude Ontwerp har en masse op Byde på. Hvilke fordele gør en betonplade? Arbejde overflader af fyr hij forsynet med en overfladebelægning die indeholder op til 12 timer voor og voegt zeker midler beskytter panelet. Det betyder, op du ikke behöver bij bekymre graven, hvis du spilder rødvin Draber på det. Hij Desuden DE beton paneler hij lettere einde graniet marmer Eller plader. Køkkenet køkkenbordet af øen hij Lavet problemfri og med udstyret beton tanke og planforsænket keramiske kogeplader.

Luksus concreet ontwerp i Køkkenet med Køkken bordplader Dude ontwerp

modern Køkken facilitet med kogeø med træ Køkken top beton

En andes inspiratie til de Fantastiske combinatie af træ og beton til this Køkken med ø. Det moderne Køkken model “Phoenix” tillader foran individuelt fremstillet i beton optica, malet og handgespachtelt.

Ontwerp med anholdelse voor enkle, modern design Køkken Køkkener Rempp

kok ø beton med træ og afrikanske Belysning som en del af det med modern Køkken opknoping kabinetter fra beton

en minimalistisk Køkken i concreet kijk med modern kogeø og indirecte Belysning

betonnen Køkken med indirecte Belysning

Series L-Line van Pronorm hij et raffineret Køkken indretning med rene linjer og enkle design. Som et eksempel på creatieve og elegant Køkken med kogeø og Eetgedeelte, har vi valgt begrebet LM. S interessant løsning voor åben stue, Kokken, spisestue og områder opholdsstue tilsammen. De moderne Køkkener hij Lavet af træmaterialer. Hij Fronterne Lavet af MDF, spånplade Eller kvalitet med en plastbelægning med Høje DD belægninger. De flerlagede dan pita afwerking sikrer nem-pleje og træ holdbare Fronter. Ved de små forskelle i structuur og farve af træmaterialer, hver træ Køkken har sin egen Karakter.

fint koncept Køkken voor en-stue spisestue i Køkkenet &# 8211; Y LM af Pronorm

Køkken farve grå og hvid med kogeø og træ Spisebord

&# 8222; SolidArt&# 8220; Køkken repræsenterer s modern, modulært Koncept, de forvandler DIT Køkken til et professionelt Køkken &# 8211; s combinatie af forskellige funktioner og applikationer i henhold til individuele ønsker og fra ideer kunderne. De fijne Køkken Bestar af skræddersyede-modulus, die hij skræddersyet til forskellige functionele områder. Combinaties AF forskellige inhoudelijke gever Kreativt ontwerp og accent, freiwahlbare volumescanner og vorm af modulerne, waaronder valg af forskellige overflader, tilbyde fuld frihed i arrangementet og designe drømmekøkken DIT.

modulære private Køkken som et moderne professionelt Køkken med ø SolidArt af Suter

kok ø med dan gepland pita kogeplader og pool

Øen “Ainoa” hij overtuigend løsning til modern åbent rum Køkken stue med. Det gever din inspiratie af italiensk ontwerp til modern indretning med og kogeø Eetgedeelte i ét. Det modern design af Køkkenet Øen og træpaneler nicher i front, hvilket skaber et meubilair, de kombinerer Stuen og Køkkenet.

Italiensk ontwerp og stijl i i Køkkenet Record Cucine

lille Køkken facilitet med kogeø Idé

og elegant indretning voor åben stue med Køkken kleinzoon

kok ø idé til modern design Køkken i hvid og holoz

elegant køkkenø med bar af Producenten Gemakkelijk

træ med Køkken kogeø og bar boven glas montre med Belysning

Estia ø HODE med decoratieve pejs voor hyggelig atmosfære

Køkken hvid med og kogeø decoratieve pejs

huren ontwerp med handtag-vr køkkenskabe i hvid og træfinér accent 

luxuröse Køkken enhed med indbygget vinreol

Kokken de luksus &# 8222; Holan&# 8220; af iostudio vinder Prisen &# 8222; Bronze A ‘Design Award 2014&# 8220; i kategori Møbler, pyntegenstande og ontwerp af husholdningsartikler. Køkkenet blev UDSTEDT i 2013 tot en particuliere klant i Praag. De Bestar af et rektangulært vægelement, dækket hij med Natursten, og en 4,3 m lang ø, Hörer Corian sten i Okologisk vorm. Zak Kan skubbes Corian Dore, skjule lagerplads af øen. De organisk formet forreste Sætter kogeø i scenen og som en contrast til hem wie hij til rådighed zak monoblock VAEG. De ontwerpen elementer svarende til hinanden gennem de Mørke Natursten poort Laure.

 s spectaculaire Køkken med ø &# 8211; Holan Køkken af ​​iostudio

Køkken marmer med modern kogeø med Hvidt Køkken bordplade marmeren brun

Ædel Køkken med og kogeø parketgulv og moderne 3D vægpaneler hvid

Følgende inspiratie til modern Køkken udstyr udgør en kogeø Essential-serie. Zak de rene linjer og kleinkinderen af ​​vorm, s spectaculaire italiensk ontwerp skjult. Hij OEN dækket med spansk marmeren i mørkebrun og med et udstyret domoticasysteem. Kogepladen Kan skjules ved køkkenbordet de glidende og håndvask, når hij ikke i brug. Alle skabslåger og skuffer hij overtuigend udført uden synlige handtag, så øen Ligner en monolitisk volume.

ESSENTIAL ø med marmeren bekleding i Chokolade brun af Toncelli

Natursten Køkken brun med køkkenmaskiner indbygget køkkenbordet Køkken og schibbarer

elegant Køkken interiør med modern kogeø med schiebbarer Køkken køkkenbordet

modern Køkken facilitet med og kogeø smartdesign i brune og sorte gulvfliser

Som en option til det modern Køkken ø, vi ønsker bij indføre de innovatieve emhætte “Skylift” det Italienske Selskab FABER. Det moderne Køkken hij zou doen en af ​​combinatie indbyggede modelbouwer med en stigende og faldende functie. Hij monteret på Loftet og anvendelse af 4 tynde stålkabler bij blive lukket, mensen madlavning.

innovatieve emhætte til Loftet med op-ned functie af FABER

kok ø emhætte hvid

modern og funktionelt Køkken udstyr med Gemakkelijk Rack Domusomnia

køkkenudstyr modern Køkken
Добавить комментарий

*

+ 67 = 72

map