Energiatehokas katto lasitiilien

Energiatehokas katto lasitiilien

Energiatehokas katto lasitiilien

Innovatiivinen aurinkokunnasta ruotsalaisen Soltech Energia edustaa tyylikäs katto lasi laatat ja absorboija. Verrattuna konventionalen aurinkopaneeleja, jotka on asennettu katolle, tämä aurinkoenergiaa järjestelmä mahdollistaa energiatehokas mutta myös tyylikäs variantti sähkön ja veden kuumentamiseksi aurinkoenergialla, jossa absorptio pinta-ala täydennetty erityisiä katto paloittelu lasi tiili on. Aurinkoenergiaa imeytyy täytetty lämmönsiirtonesteellä absorboija moduuleja. Aurinkokunta on liitetty muovinen varaajan tavanomaiseen lämmitysjärjestelmään rakennuksen. Kun auringon energia ei riitä, tavanomainen järjestelmä on liittynyt. Moderni katemateriaali voidaan myös käyttää kattotiiliä käytetään terassit, puutarha-altaat, tenniskentät, jne ..

Innovatiivinen katto lasi laatat Soltech

moderni talo lasitiiltä ja aurinkokunnan

  energiatehokkaita ja tyylikäs katto- ja aurinkokunnan

innovatiivinen aurinkokunnan lasitiiltä

Lasi laatat Soltech Pannan kehitetään osana energian järjestelmien ja voidaan käyttää tavanomaista katto. Kuvittele suojakerroksen aurinkokunnan ja tarjoavat mielenkiintoisen ja toimiva ratkaisu katon. Ne on valmistettu läpinäkyvästä lasista kaksi holvit, joka mahdollistaa reititys yhdessä perinteisen kaksinkertainen kaareva ontto laatat. Koska lasi tiili on alhainen rautaoksidipitoisuutta, sen hopean harmaa väri, joka vaikuttaa myös taivaalle ja sen taustalla olevia materiaaleja. Kattotiilet ovat moderneja sileä pinta, kuten kaakeli. Laatta on paino 3,8kg, valon läpäisevyys on 90% ja palkin väli 340-370 mm.

Lasi laattojen Pannan läpinäkyvinä sääsuojaus aurinkokunnan

moderni katto aurinkokennojen ja lasitiilien

Aurinkokunta Soltech on kolme eri mallia – Sigma, Alfa ja teknis Solar ja tarjoaa joustavan järjestelmän, joka voidaan liittää eri energialähteitä, kuten esimerkiksi kaukolämpö-, geoterminen energia, ilma-vesi lämpöpumput, pelletti puuta, öljyä tai sähkölämmitin , Tietenkin suurin määrä energiaa tuotetaan kesällä. mutta merkittäviä tuloksia voi myös olla aikaisin keväällä, myöhään syksyllä ja saavuttaa aurinkoisia talvipäiviä aikana. Saada toivottua vaikutusta aurinkokunnan, katto pitäisi olla kaltevuus 22 ° -45 °, ja jos ei suoraan suuntautunut etelään, sitten lounaaseen tai kaakkoon.

energiatehokas lämmitys talon moderni energiajärjestelmien kanssa lasitiiltä

moderni talo lasitiiltä katteena aurinkokunnan

mielenkiintoinen ratkaisu aurinko katot lasitetut laatat Soltech

luova katto lasi laatat

Sigma-järjestelmä voidaan asentaa koko katto tai vain osan siitä. Jos tarvitset vain osittaista Katteen absorbereiden Soltech tarjoaa mahdollisuuden yhtenäisen peiton ja visuaalinen vaikutus koko katon lasitiilien. Mielenkiintoinen muunnelma on yhdistelmä järjestelmien ja Sigma Virta täysin energia-neutraali liuos. Soltech Sigma järjestelmä tarjoaa lähes ympäri vuoden kuuma vesi ja lämpö, ​​ja järjestelmä tehon määrä tehonkulutusta koko vuoden lämpöpumpun. Näin hoidat koko lämmitykseen kotitalouksien sähkön, lämmön ja lämpimän veden. Techno Aurinkokunta on suunniteltu erityisesti kotien kanssa kattorakenteen betonista, jotka ovat tyypillisiä Välimeren ja arabimaiden.

Uuden tehokkaan aurinko katto Absober ja lasitiilien

kaksinkertainen kaareva lasi laattojen aurinkokunta katolla

Esimerkki energiatehokas Välimeren talo aurinkopaneelit katolla

Aurinkokunnan ja moderni katto Välimeren talojen


Добавить комментарий

*

+ 11 = 14

map