Eksoottisia kasveja omassa puutarhassa

Eksoottisia kasveja omassa puutarhassa

Eksoottisia kasveja omassa puutarhassa &# 8211; Ne onnekkaat on oma puutarha, joka voi elää hänen vihreä peukalo oikein. Lisäksi paikallisia kasveja ja kukkia, monet puutarhurit valita nyt myös eksoottisia kasveja antamaan omat viheralueiden se jokin. Monille viljely ja jalostus nämä kasvit on tullut suosittu harrastus. Kuitenkin jokainen joka pitää näitä kasveja on hyvin perehtynyt näihin, koska ne vaativat erityistä huolenpitoa. On luotava tietyt ehdot, jotta ne voivat kehittyä ja menestyä. Niin ei vain tarvitse sopia valaistusolosuhteet, mutta myös ylläpito kasveja. Tässä muutamia vinkkejä annetaan siitä, miten tuoda eksoottisia läpi talven.

puutarhassa Oasis muunnettava jotkut Hardy kämmenet

istutus eksoottisia kuten palmupuiden kasvaa Gartenanlage© ClipDealer / sil007

Palmuja, monitaituri

Ne, jotka haluavat antaa tietty eksoottisia puutarhaansa, joka tekee palmuja harvoin jotain vikaa. Tämäntyyppinen kasvin automaattisesti antaa kotiin loma luonnetta. Hyvä asia on, että on olemassa erilaisia Lajikkeiden ja koot palmupuiden siellä voidaan mukauttaa oman puutarhan. Palmut, jotka löytyvät pikemminkin maan eteläosissa, tarvitsevat erityistä hoitoa. Ennen ostamista palmu, olisi selkeästi kerrottava maksimikorkeus kämmenen, sivuston ehdot ja tarvittavaa hoitoa. siellä kun olosuhteet samat kuin alkukoti on paras. Säännöllinen ruiskuttamalla kasvien laimennettu merilevän mehu voi edistää vihreät lehdet ja vastus.

Jonka eksoottisia kasveja voimme kasvattaa omassa puutarhassa?

eksoottinen maisemointi banaani kasvi ruukussa© ClipDealer / vicushka

Hardy eksoottisia kasveja

Mikä ehkä ole monet tietävät, että on monia sitkeitä eksoottisia. Monet näistä kasveista, esimerkiksi hengissä pakkasta Etelä-Amerikassa, voi myös selvitä Saksan talven. Jopa banaanipuita selviytymään Euroopan talven lämpötiloja. Ananas ja kiivit tai tiettyjä kuva lajikkeet ovat yhtä kannattavia. suojella tämäntyyppisiä kasveja talvella lumen ja jään vastaavasti on tärkeää. On tiettyjä tapauksia, jotka voivat suojata jäätymistä.

Lajike puutarhassa tuo kautta puulajien, kuten kiivi

viileä ideoita omaan puutarhaan keidas eksoottisia Kiwibaum_passende eksoottisia kasveja puutarhaan© ClipDealer / artist14

eksoottisia kasveja kuten ananas tehtaan soveltuvat myös eksoottinen puutarhamaisemaan

tehdä puutarha ja uudelleenistutusoikeuksia yhteensopivat eksoottisia kasveja© ClipDealer / lzflzf

Muita epätavallisia kasveja puutarhaan

Jos pidät siitä poikkeuksellisia, jotka voivat muuttaa muihin kasveihin, jotka ovat vähemmän tunnettuja postitse täällä ja hyvän kuvan. Hyvä esimerkki on Japanin Harlequin laitumella, kunnes vaaleanpunainen arkkia antaa puutarhassa, jossa on vihreä ja valkoinen hyvä kuva ja todellinen katseenvangitsija. Toinen erityispiirre on se, että Harlekiini laitumella kehittyy punainen lehtiä vinkkejä keväällä. Koristeelliset pensas voidaan viljellä kauhaan ja siten sopii Istutus parvekkeet ja terassit. Ylimääräinen kasvi, joka on todellinen katseenvangitsija, myös vaikutuksen niiden kyky selviytyä meidän leveysasteilla. Niin se on pakkasta kestävä ja tulee erilaisia ​​maaperän selviytyä. Joten se sopii meidän puutarhoissa.

Harlequin laitumen myös lainata eksoottinen puutarha kotona

kasvi joitakin eksoottisia ovat sitkeitä ja soveltuvat kotimaan garten_strauch puutarhassa, jossa on pyöreä osio© ClipDealer / Faustmann

Toinen mielenkiintoinen kasvi on kahvi kasvi. Tämä erityisesti kasvi on eteläisellä alueilla jopa kahdeksan metriä korkea. Se sijaitsee Lounais sademetsissä Etiopiassa. Hänen vihreät lehdet on rikas väri- ja kolmen-neljän vuoden valkoisia kukkia, jotka koristavat tahansa puutarhassa kukoistaa. Koska kasvi ei siedä suoraa auringonvaloa, on varjoisa paikka paras. Se voi menestyä, kehittyä ja samalla antaa erityinen tunnelmansa puutarhaan.

kahvi puu enemmän epätavallinen kasvi puutarhan

Kahvi puu punaiset ja vihreät kahvipavut eksoottisena kasvi eksoottinen maisemointi© ClipDealer / gtstudio

Oikea määrä valoa tarjonnan

Kuten monet muut kasvit on lähde suuren vaurauden ja hyvän kasvun eksoottisia kasveja riittävän valonlähde. Useimmat eksoottisia kasveja tulevat alueilta, jotka ovat erityisen runsaasti auringonvalossa. Siksi sijainti omassa puutarhassa on valittava viisaasti. Liika sävy on myrkkyä kyseisiä laitoksia. Talvella erityistä lamppuja voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Aina kuitenkin riippuu kasvin. Valu haaleaa sadevettä on sopiva. Ravitsemukselliset tarpeet näiden kasvien on suhteellisen korkea. Vastineeksi erityistä lannoitetta, että saat jokaisen kukkakauppias itse. Joten oma eksoottinen puutarha, mitään seisoo tiellä. Muutamalla yksinkertaisella keino saattaa etelään kotiinsa.

elävöittää puutarhassa eksoottisia trooppisia kasveja

fantastinen maisemointi exotisschen tehtaan kukkaruukut ja eksoottisia kukkia roikkuu ruukut puinen pergola© ClipDealer / subbotina
Добавить комментарий

*

23 − 16 =

map