Duge DIY sæt flight service

Duge DIY sæt flight service

Duge DIY sæt flight service

De dienst die hij et vigtigt element i dækglas af bordet i vores Hverdag eller til en særlig Anlas. Det er ikke rigtige de lay-out og placering af tallerkener, Bestik og glas mannen, også de lille farve og decoratieve Accenter såsom blomster, servetten, Tæpper og tilbehør andet. Men i Dag vil vi som Saette decoratie accent på bordet i Scenen tabellen geven dienst og graven nogle creatieve ideer til indstilling af bordet tonen med DIY spisestel sæt. Har du lyst til de kedelige hvide plade igen og det Gore anderledes hij så du geleden eencellige! Vi har udarbejdet nogle koel Håndværk ideer til og ædle moderigtige redder, hij som som origineel op efterligne gaf ideer til DIY gaver. Især voor snart komende mors dag kan du overraske din mor med et festligt bord med lækker morgenmad i selvstændige malede plader. Og som tiden voor en hebben kommer op, følgende inspirationer hij velegnede også vast. Se ellers Kan se ud, du når har din udtrykt Kreativitet med et par Streger på som pladerne de indstillede Bordet.

Gore din specielt ontwerper porcelæn sæt &# 8211; originele ideer til Table decor hjemmelavede gaver

morgenbordet med dienst creatieve dækning kasseisteen i Hvid boven sorteren, koffie Briller og træ skærebræt med lysestage og urtepotte Hvid

De første inspiratie viser, hvor det fint sæt bordet Kan se ud til morgenmad. En Skæring træplade samen med et lys og en lille urtepotte i Hvidt hij så frisk board decoratie og til accent de elegante indrettede dienst SÆT med soort splatter mønster. Hvis du har lyst til en behendig Køkkenombygning din service, haar er det voor instruktionerne.

Duge DIY flight service sæt i Hvid med soort splatter mønster

colle Håndværk ideer til SELV malede dienst kasseisteen og Originele board decoratie i Hvid

inhoudelijke:

 • sort porcelæn maling
 • plastark
 • plakband
 • gladde hvide plader, Kopper Eller schaal
 • Pensel Eller gammel tandbørste

Trin 1: Først Skal du dække halvdelen af ​​Pladen med plast folie og til fastgøre films Pladen med plakband tot aan holde denne del vrijdag voor blæk pletter. Takket være de band, die hij OGSA en duidelijk og i eencellige linje mellem mønstrede og ubehandlede halvdele. Glem bij dække selv bordpladen med eller papir gamle Aviser.

Trin 2: dyp penslen i het soort farve og ved bij trykke borstelharen du det sprøjter specielt forberedt plade op pita. Want op Gore en endnu smukkere monster, injectie Farven i forskellige højder fra Pladen.

Trin 3: Verwijderen uit forsigtigt films og lad bages i ovnen skålene. Hvor hij laenge sol i malingen pakken. Når tiden hij GaEt til bagning, jongen det i Kole ovnen, want du tager vervaagt de ud.

doorgegeven op morgenbordet med stijl og middag moderne service

Sættet bord til morgenmad med hjemmelavede redder og hvid træ med skærebræt stearinlys og som fedt anlæg Tischdeko

De andes Håndværk Idé til bij forskønne de kedelige redder viser, Hvordan du Kan også bordet dække med farvet humor. De bedste geleden ting med denne inspiratie, op du også Kan lave plastic redder eller naturtræ coastere nye og creatief, som også er en god rigtig IDE voor festligt bord til din hebben bepaald.

Duge med humor og DIY sæt flight service &# 8211; en farverig tafeldecoratie af malede plader med blomstermotiv

træ og plast dienst med farverige blomster til mannetjes Kolig Tischdeko og speciel gaf

inhoudelijke:

 • Plastic redder Eller træ coastere
 • lille Børste
 • sorteren Sharpie MARKOR
 • AKRYL Farver

Trin 1: Naakte man det ønskede motief eller billede i de valgte farve og lad Torre det.

Trin 2: efter hij malingen TOR helt, Kan du skitsere de enkelte elementer med en soort Sharpie Markor ten foretage en detaljeret og dybere mønster.

Voala! Din DIY part-board service sæt hij Färdig. Hvis du ønsker bij indstille Bordet med et sæt af redder Lavet af glas gewist, og derefter Saette de malede træ på coastere Pladen som winkel Accenter og creatief decoratie board.

sleutelen besonderres redder sett med farverige blomster selv

tischwelt_fantastische Tischdeko eksempler med tavle hjemmelavet Tjeneste

Som et tredje eksempel Kan du se en Ædel redskaber i soort med hvid edderkoppespind mønster hij Som de ideale dienst til Halloween. U KAN vinden instruktionerne hier.

Craft Idé til bord og med VAEG decoratie doe-het-flight service sæt i soort med et spindelvæv

Bordet doorgegeven op på soort porcelæn indstillet som en originele inrichting tabel til Halloween

Nu kommer vi til et abstract ontwerp hvid plade og en super kleinzoon Håndværk Idé til DIY spisestel sæt. Se Hvordan du doorgegeven op et Spisebord til og Mors festlig perk og denne farverige sæt porcelæn kunne pil som en originele DIY gaf på samme tid.

overraske din mor Mors Dag med bord lagt til og morgenbordet Originele spisestel sæt som DIY gaf

de fijne bord til morgenmad med hjemmelavede redder og sæt ovaal Holtz skærebræt

inhoudelijke:

 • Keramisk maling og pensel
 • hvid keramische rage og Baeger

dække bord med zelf gebasteltem Taff Elservice

eenvoudige lappeløsninger af farverige tavlen dienst som inspiratie til tafelkleden

Hij de nødt til bij Folge Eller nachmalen nogen bestemt mønster. Mannelijk gezicht Tykke og Kraftige slakken af ​​farver forskellige til dannelse farvelag. mønsteret vil det Se mere farve u tilføjer, jo louter Dybt. Linjerne Kan via overlappende hinanden og anvendes i forskellige retninger.

frisk decoratie Idé til og morgenbordet Håndværk ideer til farverige redder creatieve gaven Idé

eksempler på malede board service sæt med og keramische Kolig Tischdeko med glas vaser og opskæring bord til morgenmad

Je Kan opdatere kun fra kanterne af de kedelige middag Tjeneste ved mannelijke geadviseerd. Det følgende eksempel viser nemlig, je Hvordan dette gennemfører cool design Idé og din specielt modern DIY lappeløsninger spisestel sæt med en ikat mønster. På denne Made, vil du bord med dække DIY flight service sæt i lyseren Farver accent.

Tabel voorraad op i hvid og lyserød &# 8211; Gore de hvide plade med lys roze kassa

originele gaveideer Gore voor sig selv voor muttertag_tafelservice hvid med på lyserøde galop fijne Duge

inhoudelijke:

 • hvide plader
 • porcelæn Farve
 • fan Børste
 • lille beholder voor farve

Trin 1: Indtast Smule farve i beholderen og dyp blæseren Pensel i malingen.

Trin 2: Lav lille Pind, ongeveer 1 cm lang, fra Naese til siden indianen.

Trin 3: Når du har Lavet de ikat mønster Langs Hele gränsen, bage så laenge hver skål i ovnen hij Givet OM på Farven pakningen.

en fantastisk DIY project voor de moderne og elegant redder

moderne redder selv og pil mannelijke til mors gaf som en creatieve doe

andes en teknik til og interessant Originele ontwerp fra-board service af keramische eller porcelæn adviseerde hij mannelijke med farve Særlige penne til og porcelæn applicator flasker, hvorigennem du kan gøre et unikt mønster af forskellige størrelser prikker. Når du har gjort designet opvasken hij nødt du til bij det baarde nodigen bage i ovnen og så baarde dække board.

forskønne de Gamle plade med elegant blomstermotiv af små prikker &# 8211; Rigtig god Idé til tabel dækning med DIY spisestel sæt med blomstermotiv af prikker

de romantiske modern materieel op på med chique plader blomstermotiv fra punkten_basteln ideer indstillet til redder

Duge med fint porcelæn sæt &# 8211; så du Kan lave de hvide rage kedelige ny

tafels Kreativt dekorere med hvide plader med sorte blumen_edles porcelæn dekorere med prikmønster

Med en porcelæn pen Kan du nodigen din Kreativitet vr og laten Gore allermögliche monstre og på ontwerp Sletten plade. Haar finder du nogle creatieve inspiratie, hvorigennem u fifle ikke kun en mislykket DIY flight service zat sig, mannen Kan også som en udføre vidunderlig gaf IDE. Bliv inspireret og dine gæster og med familiemedlemmer Løfter DIY overraskelse Dienst indstillet på den Volgende tabelvorm.

håndmalede Cirkler som på decoratie dineer Heiland

Cirkler med soort gør det dækkede bord med behoeder weiß_tafelservice creatieve gaven Idé

Inspiration til din egen tabelvorm verden &# 8211; DIY-flight service indstillet som DIY gaf og til indstilling af tafels i minamistischen stijl

de fijne bord med hjemmelavet ontwerper porcelæn sæt cirkel af hvide plader med sort og malet

Doodle som et mønster på en hvid køkkentøj &# 8211; hvis du ønsker in geslaagd op på bordet oprindelige

Hvid-board service sæt af plader og en æggebægre designet af dig med permanent Markor som gaveideer, og ten dække Bordet

doorgegeven op bord med ontwerper porcelæn sæt, je som har selv designet &# 8211; Så fint de dækket board ser ud!

Håndværk ideer til hjemmelavede ontwerper tallerkener og fra kopper gaveideer porzellan_originelle gaver til hjemmelavet


Добавить комментарий

*

46 + = 56

map