Doorstop ommella ja tee se itse

Doorstop ommella ja tee se itse

Doorstop ommella ja tee se itse

Doorstop – pieni lisälaite, joka yhdistää toiminnan ja koristelu samaan aikaan. He olivat koskaan kokenut tilanteen, jossa voit käyttää jotain ja monta kertaa on käytävä läpi oven, mutta jatkuvasti sulkeutuu takanasi. Usein haluamme pitää oven parveke tai terassi auki pitempään kesällä, ja että joudumme joskus etsiä aihe, jolla pidämme ne auki. Yksi tunnetuimmista doorstop on ovi kiila puskuri. Nykyään on olemassa markkinoilla, mutta myös monia muita moderneja ja luovempaa tulpat, jotka palvelevat paitsi avoin pitämällä ovea, vaan myös täyttää koristeellinen funktio.

viileä veneet ideoita ja inspiraatiota korjaustöissä doorstop

veneet ideoita doorstops kankaan ja puun

Allermögliche luovia ideoita mielenkiintoinen doorstop valmistettu eri materiaaleista ja eri muodoissa ovat vielä nähdä ja löytää. Onko sinulla suosikki eläin joka haluaisit olla koristeena kotona? Vai haluatko mieluummin tyylikkään ovi suljetaan, joka sopii moderni sisustus asuntosi? Täältä löydät upeita inspiraatiota kuin voit ommella oman doorstop, jäähdytetään ja helppoa veneet ajatuksia betonin ja puun, jonka kautta voit tehdä modernia doorstops itse.

Doorstop ommella ja tee se itse

ripustamista veneet ideoita moderni ja viileä doorstop

Aloitamme veneen idea DIY doorstop tiili huovalla. Ensinnäkin tie merkkijono kahdella paikkakunnalla noin tiilet ja solmujen jättämällä kaksi pitkää johdot jota käytät myöhemmin ripustaa oven pysäytin. Ommella pussin tehty huovasta, tai yksinkertaisesti kiinni puolella kaksi kappaletta huovan. Kääri tiili pohjasta paperilla ja työnnä Filztasche You. Nyt voit tehdä paperia pois ja jatkaa alapuolen huovan pussiin. Taita huopa kuin jos paketoida lahja ja kiinnitä aineiston avulla kuumaliimalla. Leikataan pala kumi matto aluskatteen ja liimaa sen. Tee kaksi reikää, joiden kautta joudutaan vetämään kaksi pidempää johdot jäljellä. Liimaa huopa yläpuolen pussin muodossa pakkaus minun ja sitoa kaksi merkkijonoa. Niin että ovi stop ei näytä tylsää, voit koristella sen. Jos et käytä sitä, se voidaan ripustaa ovena koriste ovenkahvan.

tiilien tekemistä doorstop itse

doorstop nähen_bastelideen ovi stop tekee itsensä

Toinen inspiraation miten tehdä doorstop itsessään on erittäin yksinkertainen veneet idea ovi kiila puun. Sillä, että olet puukapula kooltaan 4 cm x 16,50cm (L x P), valkoinen kiiltävä väri, pintamaali puun (Miniwax polycrylic), nahka hihna 2cm x12, 5 cm: n (L x P), hiekkapaperi, messinki metalli levy ruusuke M6 ja puun ruuvi, jossa on tasainen pää sopiva koko tarvetta.

Ensin piirtää kynällä ja viistoleikkaus lohko pitkin lävistäjä kahteen osaan. Hiekka leikkaus kolmion kunnes pinta on sileä muodoksi. Harjaa oven yläreunan kiila valkoinen ja spray loput pintamaali. Taita nahka nauhan puoli ja kääntää reiän keskipisteen kautta kummankin kaistan päistä. Aseta messinki ruusukkeen reiän päälle ja porakoneella liittää nahkainen oven pysäytyksen puinen Kirjoita. Iher DIY Türstommer on käyttövalmis!

doorstop &# 8211; yksinkertaisia ​​veneet idea puun DIY-ovi kiila

puu-doorstop itse machen_basteln puuta

Seuraavaksi näytämme, miten ommella pöllö doorstop itseään. Tästä veneet ajatus tarvitset kankaita eri värejä ja tuntui harmaa ja keltainen, sekä liimaa upotus silitettäviä, napit ja pussi riisiä. täällä Voit ladata pöllö mallin uusintapainoksia yksittäisiä muotoja ja leikata.

Pistoke tyyppi A (silmä), B (siipi) ja F (emäs) harmaa huovan, piirtää ääriviivoja päässä kynällä ja leikkaa kunkin 2 kpl kaikenlaisen päässä. Leikattu muoto C oranssi kangas tai huopa, ja kaksi kappaletta muoto D pöllö elin, joltakin valittu kankaiden kuvio. Että nokka katkaistu muoto E keltaisesta huovasta.

doorstop Owl &# 8211; joten voit oman ompelu doorstop

doorstop pöllö itse nähen_bastelideen askarteluvoiteita doorstop materiaali

Ensinnäkin kiinnitä harmaat silmät (A) oranssi kasvot (C) käyttäen kädessä silmukkaa ja ompele kaksi kytkintä. Liimaa takaisin valmiin pöllö-face liima sisäsäiliön silittää. Kun sidottu liima upotus on jäähtynyt, poista suojaava kalvo toiselta puolelta ja aseta kasvojen muoto liimapinta on toinen runko-osien (D). Kiinnitä molemmat osat uudelleen silittämällä. Tee seuratut silmukkaa pitkin ääriviivoja kasvojen (muoto C) ja ompele nokka.
Leikkaa teipit (12cm x 5 cm) kankaasta, josta on valittu pöllö elin. Taita se puoli pituus ja ommella se 5 mm leveä helma. Muodostaa silmukan, jonka avulla voit ripustaa ovi stop.

Aseta kehon muodon köysien etupuoli ylöspäin ja aseta kaksi siivet molemmat reunat, jotta ne osoittavat heille pöllöt kohtaavat. Aseta nyt toisessa muodossa D alaspäin ja ommella yhteen kahden muodon kautta 5 mm leveä helma muottia pitkin. Liittää maahan (F), jossa edessä pohjaan pöllö kehon ja ommella osat yhteen käyttäen 10 cm leveä aukko jätetään, jonka kautta kääntää pöllö. Lopuksi, täytä riisiä, linssi tai muita papuja ja ompele aukko.

korjailla betonin viileä idea DIY konkreettisia doorstop

doorstop korjailla konkreettisia

Muita hienoja veneet idea DIY doorstop, me nyt näyttää betonilla. Niille, jotka haluavat korjailla konkreettisia, olemme valmiita viileä esimerkki modernista doorstop. Saada 1m pitkä köysi tai erittäin paksu merkkijono, 2 sinkitty kytkimet, teippiä, muotti tyhjästä maitoa tai mehua pack tai pyöreä muovinen astia ja tietenkin betonimassan.

Ensin valmistautua kahvaa varten ovi stop. Leikkaa köyden puoli ja sitoa kaksi kaapelin päät kustakin teipillä tai teipillä, niin että ne eivät aufräufeln. Vetää päät yhteen kytkentäkappale.

Nyt kun valmistat betonimassan ohjeiden pakkauksen etu- ja täyttää tyhjän pakkauksen. Kun betoni alkaa kovettua itsessään, syöstä kytkentä köysistö kahvan keskellä. Sinun täytyy hoitaa tässä asennossa pitoon muutama minuutti, kunnes betoni tiivistetään. Anna kuivua seosta muutaman päivän ja sitten varovasti muotista. Koska betoni voi silti olla märkä, anna sen kuivua, kunnes sen väri on kirkas jopa muutaman päivän. Jos betoni doorstop on täysin kuiva, kiinnitä pala huopaa tai liimaa 4 Felt tuulilasit tyvestä suojaamaan lattiaa naarmuilta.

tehdä doorstop itse betonin

luova doorstop itse machen_bastelideen betonilla korjaustöissä doorstop

Pöllö doorstop ommella tekstiilit itse

pöllö-doorstop ommella

Tässä on valtava inspiraation jättämisestä, miten voit ommella doorstop pöllö.

Doorstop ommella muodossa pöllö koriste lisävaruste kodin

veneet ideoita doorstops doorstop eule_coole selbermachen huopaa

korjailla puu &# 8211; Veneet ideoita modernin doorstop puusta

doorstop machen_kreative itse puun veneet ideoita puun korjaustöissä doorstop

Doorstop ommella tuulensuoja

doorstop itse nähen_bastelidee korjaustöissä doorstop vaahdon putkien

Täällä näytämme, miten voit tehdä Affenfaust solmun Tüstopper itse. Sinun täytyy saada aikaan 13m köysi ja tennispallo ensin.

viileä idea doorstops tehdä itse pois köyden ja tennispallo

tekevät veneet ideoita solmu-doorstop itse

Ottaa köyden vasemmalla kädellä ja pidä se 16cm noin lopussa. joka kääri naru kätesi kunnes teki neljä kierrosta (kuva 1). Neljännessä puolestaan ​​joudutaan vetämään köydet alas na, jolloin sille muuta kolmen kierroksen ja sitten kytkee päälle heittää (kuva 2). Tällä tavalla ne kolme kierrosta uudelleen, tällä kertaa ensimmäisen kierroksen noin kolme (kuvio 3). Kun kolmas vaihteessa kaapelin roikkua. Toteutettava ulkoneva pää ja aseta se kahden kolmiosainen kierrosta (kuvio 4), heittää köyden ulkosivun yli kolmen puolella kierrosta ja vedä se taaksepäin kierrosta teille (kuvio 5) .Tämän jälkeen, köyden yli nämä kolme kierrosta jälleen vedetään takaisin (kuvio 6).

Tinker doorstop kaapelikaivukoneet &# 8211; niin apina nyrkki Knotten tehdään

doorstop selbermachen köyden muodossa kyhmyt

Tarvitset myös tehdä kolme kierrosta (Kuva 7) täällä. Se on vihdoin aika käyttää tennispallo (kuvio 8) ja solmun kiristä (kuva 9). Tämä tapahtuu kiristyminen kunkin yksittäisen mutkainen. Ja sinun täytyy toistaa tämä vaihe muutaman kauppakeskuksissa kunnes solmu on symmetrinen ja kiristetty tarpeeksi. Nyt kahden kaapelin päät on leikattu pois, aivan solmun ja kuumaliimalla kiinni (kuva 10), niin että pää työntää alle yhden kierroksen ja on edelleen näkymätön. Toinen, pidempi viivästyy loppuun, voit käyttää kahvan solmun. Lyhentää kaapelin pää, kunnes on haluttu pituus kahvan ja uudelleen kuuman sulan liiman kiinnittämiseksi loppuun solmulle (kuvio 11).

Doorstop ommella huovasta &# 8211; viileä käsityö idea hauska kiven doorstop

doorstop ommella kankaan

Materiaaleja tarvitset tätä doorstop, tuntuvat tai villahuopa, neulan ja langan, räätälin liidulla, nastat ja voivat yhdistää kiviä, papuja, riisiä tai linssi Polyfill täyte. Sinä olet jättämisestä Sillä doorstop muotoinen kivi.

Katkaista kolme kappaletta kiven muoto ja huopa nauhan (8 cm x 19 cm) ja kahvan huovan. Merkitse kynällä silmät ja huulet edessä yksi kolmesta kivi muotoja. Kirjo silmät mustalla lanka suorien ompeleiden ja suuhun Tikkausompeleet.

Merkitse keskustan kaikki kolme kappaletta. Nyt sijoittaa brodeerattu muoto ja jonkin muun kivi muotoja yhdessä etupuolet toisiaan ja ommella kaksi alhaalta ylös keskelle muotoja. Kiinnitä sitten kolmas kiven muoto edestä kaksi vapaata puolta jo ommeltu muotoon. Ompele yksi kaksi puolta.

Taita teipit pituussuunnassa ja sitten puoli pitkin silmukan muodostamiseksi. Aseta reiän alapuolella kolmas huopa osa, niin että silmukka päin sisäänpäin ja molemmat päät nauhan reunaan on. Ommella reunaa pitkin ja jättää pieni aukko, jonka läpi Filztasche on päinvastainen. Täytä käänteinen lohkontekoprosessin riisin tai papuja kunnes doorstop on kovaa ja sitten liität Polyfill täyte sisällä. Ompele pienestä aukosta ja kivi doorstop on valmis.

Ompele doorstop tai tehdä doorstop itse on hauskaa

Ommella doorstop huovan itsensä


Добавить комментарий

*

− 6 = 2

map