DIY Bowl ennätys

DIY Bowl ennätys

Joskus suunnittelija tavaraa piilossa talon ja sinulla ei ole aavistustakaan tehdä niin. Tällöin olet omistajat vanhoja tietoja, he haluavat heittää pois, voit järjestellä niitä kiinnostaviin kuoret ja käyttää toiminnallisia uudelleen. Viileä ja luovia veneet ideoita kestävää käyttöä vanhoja tietoja. Koosta riippuen ennätys, voit luoda omatekoinen suunnittelija pala, jota voidaan käyttää varastointiin kaikenlaisia ​​pieniä kohteita, kuten koruja, makeisia, tai jopa hedelmiä kuulostaa. Jos haluat korjailla haluavat viileä kuppi, mutta sinulla ei ole kirjaa tai ei vanha, niin voit varmasti saada pari niitä levykaupassa, jotka ovat edullisia. Tässä ovat vaiheet oman DIY kuori.

Yksinkertainen ja luovia veneet ideoita DIY kulho kirjaa

veneet ideoita vanhoja tietoja korjaustöissä suunnittelija kappaletta

STEP1. Ensimmäinen, sinun täytyy Lämmitä uuni 100-120 ° C Kysy vuokaan päälle pellille. Sen sijaan, että lokero, voidaan myös käyttää kuppi tai näyttö uunista kestävä materiaali.

viileä idea käyttää vanhaa kirjaa

DIY Bowl kirjaa vaihe vaiheelta

vaihe 2. Aseta levy levyyn / kuppi ja sitten kaksi yhdessä uunissa. Sijoitettua kupin puolella on sisäpuolella ääniä. Anna ennätys uunissa niin kauan, kunnes ne alkavat säröt tai sulaa. Toisessa muunnelmassa muodonmuutosta varten uunissa, paikannus levy tarjotin kantena. Aseta kuppi tai tölkin levyn poikki. Siten, levy kun kuumennetaan kuorman kuppi, on alaspäin pesuallas kuppiin, tai sulaa.

Kuten voitte helinä oman suunnittelija itse säiliöön?

viileä veneet idea DIY kuori ja korjaustöissä lampunvarjostin kirjaa

Vaihe. 3 Kuuma ennätys on vain muutaman sekunnin taottava, jos otat pois uunista! Tämä tarkoittaa sitä, sinun täytyy työskennellä melko nopeasti, mikä on taivuttaa levyn ja tulostaa. Lämmitetty levy, käsittelyn aikana pitää kiinni kuppiin, käyttää sauva.

fantastinen kotitekoisia kuppi Records

DIY kulho ennätyksen ohjeet

tyylikäs kattaukseen kuoret DIY

luova veneet ideoita käsintehtyjä kuori

Pääset muodonmuutos DIY Bowl käsin tai lisäämällä ennätys toiseen kulhoon. Jos et ole tyytyväinen tulokseen, laita levy uudelleen uunissa korjata virheen. Voit myös kokeilla eri tekniikka uusia ja luovia muoto teidän kuori. Täytyy vain kokeilla!

Inspiraatiota modernin DIY kuoret

viileä DIY kalahtaa musta vinyylilevyjä

luova idea muokannut kirjaa DIY DIY maljakko tai kukkaruukun

DIY musta maljakko kirjaa

Toinen Forme käsintehtyjä Shell

DIY kierroksella ääniä hedelmäkulho

Ennätys luova ja mielenkiintoinen DIY lampunvarjostin heilurin lampun

veneet idea lamppu on syytä laajentaa kirjaa
Добавить комментарий

*

31 − = 23

map