creatieve indretning og smukke IDE med tændt træstubbe

creatieve indretning og smukke IDE med tændt træstubbe

Træet hij selv et naturligt inhoudelijke, de har mange facetter og også på så mange Byder verwerking muligheder. Et materiale, de brenger fascinatie varme og Karakter med det. Træ som et stykke natuur, vil vi willen hebben i vormen af ​​decoratie og Møbler til indendørs og udendørs brug omkring os lykkelige. S creatieve IDE, som til Træet bij blive en del af interiør modern, Møbler og har lysdesigner Duncan Meerding, hij baseret i Tasmanië. De ontwerper unge arbejder primært med træ og skaber unikke kunstværker til hverdagsbrug levende miljø, hoe minder OM Naturens skønhed og give de plads. Ved bij kombinere det med det traditionele moderne snedkerarbejde teknikker Duncan Meerding skaber spectaculair, functionele Møbler og med lysarmaturer modern og enkelt design. Voor hans kunst, han nuttig bæredygtigt forvaltet træ skal brændes andet, Hvad de gør hans Arbejde endnu louter unikt. Hvad vi har valgt af sine produkter voor op meer aanwezig til du er de tændte træstubbe. S creatieve combinatie af Møbler og lamp i s de kommer til levende i et Træ stykke. De unikke træstubbe kombinerer ontwerpen og Funktionalitet i en Idéel gemaakt som et belysningsarmatur med og siddepladser gulvplads. En fantastisk ontwerp Idé til soveværelset med et natbord og senge lamp som en enhed, creatieve Belysning og til indretning Idé gangen, inclusief een eigen spectaculaire Lysdesign. Kost hij skridt et videre ud på landt med et træ kunstværk.

Cool design haven og lys decoratie med træstubbe

smukke hebben ideer til haven dekorationer og haven Belysning med ontwerper skammel træbord

Den store Samling “Gebarsten Log Lamper” Bestar af forskellige Soorten lys variationer hij som Lavet af træstubbe. Det dyrket træ inhoudelijke omdannes til modern vedhæng og væglamper, waaronder multi-functionele Gulv lamper, som vil kunne gennemføres som en lysende skammel, Beistell- og natborde. En fantastisk decoratie, ikke kun voor BOLIGER, mannen OGSA til haven. De creatieve træ lamper er en fantastisk til løsning interessant ontwerp hebben og Belysning. De revner og sprækker i blaft som et ontwerp natuur naturligt dannede pryder de round borde og med en lamper naturlig tekstur og lindring. Ved tynde, lodrette hakmes udhulet fra alle sider af Træet stomp, det kunstige lys passerer igennem til ydersiden. De lysstråler voor træ lamper brugge til bij sprede sig i forskellige retninger, hvilket skaber en hyggelig atmosfære gennem subtiele Belysning.

modern design interieur med runde træ bordlamper Lavet af træstub 

modern træskulpturer som creatieve bordlamper og træ Beisteltisch

unikke designlamp Lavet af træ voor creatieve Belysning og indretning

bordlampe som en koel decoratie til haven og stuen round træbord og

De moderne træbord taburet har en diameter på omkring 25 cm tot 30 cm boven 40 cm høj. Det er vejrbestandig og Kan nemt indendørs Savel som på udendørs brugge mange Mader. Hvid LED lys strimler die med varmt lys Lyser, monteret hij Indeni. Det Kan ronde raad afføring tilsluttes til en 12-volt udtag og til sikre midler fasthold anders beslag og jorden. Et genopladeligt sol batteri som en andes variant af bordet afføring lampen onder udarbejdelse.

De cylindriske swing træ lampe hij bewaterd til bij blive fastgjort til Loftet ved hjælp af og kabler loft nok soort og med en lofts lamp billede Edison. Hij Kabellængden 2 meter, hvis du har brug voor et langere kabel til bij opknoping lampen, Kan SiGe, bij når du bestiller. Hij lampeskærm 23cm høj og 12cm gefokt.

Hvis du ønsker sådan et interessant lys ontwerp i haven eller i opholdsrummet oprette, Kan du bestille de slimme designer lamper i online shop. De ronde gulvlampe Kan FAS voor brom af $ 280, det lysende, ronde træbord og vil gestolen zou kosten $ 640, de slimme ligesom slinger.

creatieve indretning og smukke IDE med tændt træstubbe 

rond træstol med Belysning som et rundt bord og tændte bedside

Inspiration til modern design soveværelse med en lysende over Houten natbord

creatief haven decoratie Idé og moderne vormgeving van het terras med træ afføring og træ bordlampe

modern design interieur med om creatieve vedhæng lamper stomp

moderne hanglamp Lavet af træ til modern Møbler og indretning

interessante lampetter af træ til creatief ontwerp VAEG med træstubbe

modern desiner væglampe Lavet af træ voor interessante Belysning og vægdekoration

Tømrer og lyskunst kombineret samen

Modere decoratie med træstub som et rundt kant bord og lamp

round lamper og som afføring tabeller Skulpturer Lavet af træ

hjemmelavet træ lampe

interessant ontwerp og haven indretning med analyse afføring Lavet af træstubbe

en Drøm hebben ontwerp med modern havebelysning og hebben udsmykning

Træstubbe som en creatieve haven Belysning og interessant Lysdesign udendørs

seje lamper af rundtræ til haven og stuen decoratie




Добавить комментарий

*

+ 6 = 12

map