Bygge Eller selv gren lampe baarde Kobe

Bygge Eller selv gren lampe baarde Kobe

Kig efter creatief ontwerp ideer og særligt voor originele og moderne lamper? Sinds begrebet “moderne” er en Bredt omfattende totalkoncept, vi vil hebben ham i dette indlæg som en definitie af lamper, Bygget hij af kviste. Praecis seje og modern Gren pærer, som du Kan eenden Gore det selv Eller vlek Kobe gedurende oprette s chique interieur, creatief ontwerp stue, Eller hyggelige værelser og vorm. Bij inspirere graven, vil vi beginnen med et eksempel på DIY gulvlampe. Voor degene die ikke har et Håndværk machines en ønsker bij spare tid, har vi også forberedt nogle forslag.

Bygge Eller selv gren lampe baarde Kobe

originele og moderne bordlamper Lavet af kviste

Nu til de creatieve Håndværk Idé til din egen selvbyggede Gren Standerlampe. Hvilke inhoudelijke har du brug voor dit? Je Skal hebt mindst 4 cm tyk Gren i Jorden, som ikke må være voor SAR ikke meget eencellige og jævn. Om redenen til din gren lampe vil også du brug voor en bredere træ skive af en Eller en Gren tykkere træstamme. 4-6 opna også oog Kroge (afhængigt af hvor HoJ Standerlampe scale være, og hvor laenge gren), soort lamp netledning, udstyr socket, 15 cm kobberrør med på en diameter 1,3 cm, 90 ° -KOBBER Albue med samme diameter, et kobber stic med stor 1,3 cm diameter fra de kant og enes 1,9 cm fra de Andes kant, en Andes kobber snit, med en på een diameter van 1,9 cm, blank farve valg, skum Pensel, slibepapir, bor og borehoveder i størrelse og 4 cm 1,3 cm og en 25W &# 8211; 40 W pære. Og Hvordan du Kan disse opbygge kølige gren lampe selv, vi vil vise graven det samme Trin voor Trin og beskrive.

opbygge gren lampe selv op lava en rustik og moderne stue.

stue ontwerp Kreativt tilpasse DIY gulvlampe Gren og bank bord rundtræ

Trin 1: Først forberede al de nødvendige værktøjer og inhoudelijke.

Trin 2: Slibning væk fra meer dan cakes af træ med skive sandpapir og skær de nederste kant af grenen ud ten få en glat og eencellige basis af lampen nek. Indstil gren på det round lysestagen og med en mærket blyant de ønskede Positionering punt af jibe.

Trin 3: Lav et 4 cm interfereert hul i Lampen base med passende bor, Eller et selvfølgelig hul med nøjagtige de diameter på din Afdeling. Hullet bør ikke Hele Meridiaanvlakken vejen til voorkomen. Nu maar saai gennem det andet hul med en diameter på 3 mm eller mindre i midten af ​​det store hul. Gennem Hullet piloten, vil du vedhæfte lampen nek med en Eller et låseskrue Som nedefra.

Trin 4: Påfør lim til træ på onder siden af ​​grenen, og i Hullet og Saette takken i Hullet. De Kan stedet forsikre med tape ud dan eller afvise grenen til en VAEG og vente til Tørres klæbemidlet. limen Når hij allerede Torret godt, Nail en Som fra aangesloten af ​​Hullet i eller en Skrue, en fladhovedet Skrue.

Bygge Kolig gulvlampe sig fra en Gren

Stehlampe bygge din egen træ med Basisinstructies

Som du Kan bygge selv en Gren koel lamp?

de Bygger sig en cool-arm lamp

Trin 5: Fastgør 90 ° -KOBBER Albue på kobberrøret (s billedet ovenfor) hierboven markere stedet, hvor Skal Roret installeres. Hvis langere eind ønskes Roret, markerer det sted, hvor du vil det forkorte. Nu boring igen ved sådan et stort hul, som diameteren af ​​kobberrøret. Ik vores tilfælde, Roret og borekronen størrelse eller har diameter på 1,3 cm. Bor Hullet langsomt og forsigtigt ten undgå revnedannelse i Træet.

Trin 6Nu samles vi ledningen i stikkontakten. Ved anvendelse af en saks, Udsætter de kobbertråde med strømkablet (ca. 2,5-3cm). U opdage vil, op en af ​​strømkablet har og ribben hij glat Andes. Je bemærke vil også, bij de tot Schroeven, som ændret fra hinanden onder gennemskinnelige. Stikket har en Skrue gylden-brass og en sølv. Wikkel kobbertråd af de ribbede ledning rundt OM sølv Skrue af soklen og fra kobbertråd het gladde snor rundt OM gyldne Skrue. Nu maar liefst pap forsikring Udbud og de forbinde om kobber-armaturen og Albue samen (se billedet nedenfor).

interessante og creatieve Håndværk Idé med træ til hjemmelavede lamper

Bygge lampen selv med Basisinstructies

Trin 7: Når du har med bygget stikket kablet samen, Montere kobberrør til takken. Skub Roret gennem Hullet Lavet i Grenen. Så kommer ikke bij Roret ud fra grenen, Kan du boring huller voor en to-head Skrue i bagenden af ​​Roret og efter anbringelse af rør, skruen zat i. Vedhæfte øjet Kroge, hvorigennem hij kablet med gevind. Coat et par gange lampen basis med en farve leeg efter eget valg og onder tørretiden u monterer stikkene i den anden einde, på samme som I Made soklen.

 Værelset bevindt zich in en rustik stijl med en DIY Gren Standerlampe

Basisinstructies til Kolig lamp i gren

Je behöver ikke nødvendigvis bij bygge s originele lamp selv, die u Kunne Kobe duidelijk og har en særlig og doe-decoratie hjem igen. De creatieve og hjemmelavede gren lamper fra “Træ Uld Design”, som du vil se geleden, Kan du se OM og orden derfra.

Kolig lamper ontwerp i træ og som uld skrivebordslamper, sengelamper og tilsvarende bordlampe 

opbygge creatieve lamp sig fra gren med i garen Lyseblå dekorere

Vedhæng bordlampe Glasgefäs lampeskærm

Håndværk ideer med Gren og glasgefäs voor doe bordlampe i Træ

oprindelige gren bordlampe med Edison pære

tischlampe bygge selv ud af træ som en koel decoratie Idé

creatieve boligtekstiler ideer og seje udsmykning Ideer stue med ontwerper lamper Lavet af kviste

Kab modern gren bordlampe

 Gren med Edison pære kombinere naar interessante lampontwerp

Bygge lampen sig fra og gren soveværelse rustik dekorere med DIY ontwerper bedside

unikke lamper i TRAE til Rustikke indretning

fede enhed ideer med DIY bordlampe i Træ

oprindelige gren bordlampe med lampeskærm Lavet af soort hæklet

Skænk hvid dekorere med DIY Gren bordlampe og glasgefäsen

Kig efter moderne design lamper?

fede Håndværk ideer bygge grene voor designer lamper til sig selv

Fantastiske ontwerp ideer med afdelingskontorer lamper

Håndværk ideer til creatieve Gren bordlampe i

opbygge creatieve lamp selv &# 8211; Designer lamper træ interiør hyggeligt

DIY lamp i holz_coole enhed Idé med hjemmelavede commuter
Добавить комментарий

*

− 8 = 2

map