Bordplade og meer dan pita afwerking med modern frugtskål

Bordplade og meer dan pita afwerking med modern frugtskål

S moderne frugtskål som en bordplade og meer dan pita afwerking! Vi har udarbejdet 15 seje modelbouwer, som du Kan bruge som en kleinzoon og elegante inrichting spisebordet til, køkkenbordet eller i Skænk Stuen. Vi har valgt forskellige inhoudelijke og voormalige, ik tillæg til et voorraadfunctie også har et coole look. Ontwerp Stuen med og stijl Kreativt design! Haar er vores inspiratie eksempler:

1e ronde menisk frugtskål af designer Claryssa Berning hij de hand Lavet af tunge blykrystal. Schalen har en på diameter 35 cm og en tykkelse PA 3 cm. Hver frugt lyde af bøhmisk unikt hij glas. U kan denne bestille spectaculaire designmeubelen stykke armaturet.

Designer board decoratie med frugtskål menisci af Claryssa Berning

tabel med udsmykning modern round frugtskål af glas

2. Macedonië hij Bakken en inspiratie Janne Kyttanen. 3D-shell betegner dannelsen af ​​sæbebobler. Hver hij BOBLE stor Genung op holde et æble Eller en Appelsin. Det elegant design omdanner de typiske frugt skål i et kunstværk, hij inzameling en del af MoMA.

Frugt skål Macedonië Janne Kyttanen

creatieve ideer til bord decoratie med frugtskål

3. En creatieve Idé til frugt kop og kommer fra decoratie designerne Barnaby Barford og Andre Klauser. Hans Samarbejde præsenterer creatieve løsning på et stadigt skiftende udsmykning af frugter, Dette hij til rådighed som udsmykning zak et træ og billedrammer Animere Taal.

frugtskålen Bordplade og meer dan pita Färdig mig &# 8211; Stadig liv i Barnaby Barford og Andre Klauser

billedrammer dekorere som frugtskål creatief

4. Afrundede voormalige og fint elegant Træbearbejdning præsenterer Ray Garnsey med sine frugt schaal.

elegant frugt lyde fra træ af Ray Garnsey

Spisebord indretning med træ frugt skål

5. frugtskål INVERSION fra ontwerper David E. Scott, is hij een soort graniet plade med poleret cirkulær vorm. En koel Idé til modern tabelvorm indretning.

Sorteer frugtskål inversie af DESU Ontwerp

Idéel decoratie til soort træbord med rektangulær frugtskål

blanderen 6. De volgende frugtskål fra&8217 Traxler et tilbyder Kreativt ontwerpen af ​​keramiek. Indsamling &# 8222; omgekeerd volumes&# 8220; præsenterer forskellige frugt schaal waarvan Formet af af det indtryk forskellige frugter og grøntsager. De kølige frugt tankene fremstillet hij af levnedsmiddelkvalitet harpiks med en diameter på 10 tot 22 cm. Det interessant ontwerp vinder Dwell Modern World Award 2011th

Blomkål frugtskål fra mixer Traxler Studio

creatief ideer til decoratie med frugtskål i Okologisk vorm

7. coolr Frugt skål er en farverig tabelvorm decoratie, de Bestar af en af ​​rond plade aluminium, og i hvilken de farvede blyanter skal indsættes. Denne creatieve og vil kleinzoon IDE brengen målrettet farve og til atmosfære Hvert værelse.

Kreativt ontwerp med De Co0lr frugtskål

boardhouder med Farveblyanter fra obstschale

8ste &Inception; # 8222&# 8220; Hij metamorfose en lineær flad vorm i et tredimensionalt object. fruit Bowl &# 8218; Lameller&# 8216; er en del af dette unikke product Indsamling og ved genereret specifik behandling af Corian plader. U KAN vinden Hele collecties i Snapp.

 

Ontwerp med og style design &# 8211; Frugt skål af Samlingen &Inception; # 8222&# 8220; af Snapp

modern round frugtskaller i hvid og sort

9. Er du en Apple fan? Så har vi en koel decoratie Idé med frugtskålen Apple I vormen af ​​et æble Lavet af glas med størrelsen Ø32xH36cm.

Kolig frugt skål i vormen af ​​et æble pole Potten

fantastisk indretning Idé med glasskål Apple

10. Hij bøjle en Idé til frugtskål af halverede Bojler. De kølige frugt skål har på diameter van 50 cm en med og Krogen højde på 10 cm.

genbruge ideer til frugtskål &# 8211; De bøjle via FORSTÆRKER

Decoratie med Frugt skål Bojler

11. Fantastisk Håndværk Idé til DIY frugt schaal fra bums sølvtøj.

Pill sig selv en Kolig frugt skål Löfeln og GAFLER

Håndværk ideer til DIY frugtskål

12. Udformningen af ​​frugt skål vaartuig fra Helena Schepens tilvejebringer en ringformet skal af træ, hij som tilgængelig i tre Versies. De elegante frugtskål Lavet af træ mahogni har en diameter på 3ocm. Andre træmaterialer såsom esdoorn og zebrano, series samen met andere variant af vat, hij ideaal til en bord moderne inrichting.

modern design frugtskål af Helena Schepens

Frugt skål af træ til Kolig board decoratie boven Opbevaring af frugt

13. En andes usædvanlig frugtskål Lavet af porcelæn!

interessante løsning til og decoratie Opbevaring af bananer med frugt skål Vicky

inspiratie til Bordet med banan houder

14. cirkulære ring møtrik og frugt skål &# 8222; stilleven&# 8220; Hij Træ creatieve Idé fra Adam + Harborth. S ring med et egern-tværsnit drejes fra massivt egetræ i manuele productie. Hij træskål is interessant dat hij decoratie også BORD til juli

Frugten Bakke med en af ​​en profile kalibrering cate &# 8222; stilleven&# 8220; Adam + Harborth

Kolig frugt lyde af træ

15. Frugt skål i poleret rustfrit stål, KALDET WAVE, minder om, bij Havets Bolger.

elegante og modern frugtskål aksel

modern frugtskål af metal i bølgeform


Добавить комментарий

*

+ 75 = 80