bor i Lille lejlighed – inventaris IDE voor om værelses Lejlighed

bor i Lille lejlighed - inventaris IDE voor om værelses Lejlighed

Denne lille lejlighed er en stor 29m² to-værelses lejlighed. De Lille indgang, de Forer direct til Køkkenet, s stue med en sovende område ud i Køkkenet og selvfølgelig en Lille, mannen badeværelse elegant mannen de Lille stue fra. Således op het potentieel boven pita udnyttes fuldt ud hij forskellige slimme enhed Løsninger mitbezogen i indretning. De typiske Internier voor Scandinavisch design med masser af ontwerp elementer i hvid, de dækker et Gulv Lavet af træ og minimalistisk Möbelausstatung, danner s moderne og miljø indbydende i lille to-værelses lejlighed.

De smalle aflange Køkken har også en stærk Karakter. De hvide køkkenskabe og Elektriske hij apparater placeret på begge modstående vægge og som et stå modstykke til de Mørke Lilla VAEG maling med blå nuance. Ik slutningen af ​​Køkkenet hij rum et andet design element, nemlig vindue gever med i hvidmalede vinduesrammer.

Ontwerp Idé til Klenes 2rooms Lejlighed

om værelses Lejlighed med lille modern Køkken og hvid grå farve VAEG-VAEG ontwerp Køkken

ontwerp Idé OM et aflangt Køkken med vindue &# 8211; VAEG Maleri ideer

lille Lejlighed med Hvidt Køkken og farve VAEG blå køkkenskabe hvid og træ Køkken top

Det andet værelse i den lille Lejlighed serverer funktioner levende, Spise og sove. Den lille stue hij zat op til helemaal Gore de nødvendige Møbler såsom garderobe, Skænk, bord og sofa, gør de brand vægge og åben plads i midten af ​​rummet. skydedøre Want op Gore louter plads vr, ejeren har en sammenfoldelig verzengende ved siden af ​​den hvide med garderobe, de anvendes. Ik forhold til den hvide med panel de verzengende s eenvoudige reol til TV Skænk Brugge. Det TRAE hij sofa bord foldbar og Ik prijs af Natten roll som natbord. Et træ stol ved siden tafels koffie kombineret med aan anderen stal og en halvcirkelformet bord i klassisk stil, hij som placeret modsat sengen på ydervæggen Mellem te Vinduer. Volgende træ Møbler, såsom s antieke Sindeboard og med VAEG spejl træramme brengen en rustik tone til Interir.Die farveskema lille boligområde spisestue gever contrast grå maling og hvide Møbler.

lille lejlighed med modern Interir i hvid og grå

naar pita rum med en lille stue hefboom farbgestaltung-

Etablering inspiratie til lille stue

modern stue med hvid Seng og trægulv i malet hvid og grå mur med billedramme dekoreret

Indstilling 1rooms Lejlighed med klassiske træmøbler

designe lille lejlighed-lille stue ontwerp med sammenfoldelig verzengende hvid og halvcirkelformet træbord

levende inspiratie til 1rooms Lejlighed

1 lejlighed værelse make-gardin VAEG og grå farve grå-Skænk antikke træ

zwiraumwohnung ispirationen

1 værelse Lejlighed VAEG maling ideer i grå klassiek træ Møbler og vinduesdekorationer

Det lille badeværelse har en Bruse cabine og sorte elementer, såsom dæksler, Skab og spejl hylde samen med gulvfliser i soort og hvid oplive rummet.

Indstilling lille badeværelse med accent i sort

1 værelses lejlighed Møbler ideer Modern badeværelse i sort og hvid
Добавить комментарий

*

− 8 = 2

map