Bedste Bestik til mennesker med Parkinsons sygdom, rysten og Nedsat bevægelighed af og hænder slecht

Bedste Bestik til mennesker med Parkinsons sygdom, rysten og Nedsat bevægelighed af og hænder slecht

Bedste Bestik til mennesker med Parkinsons sygdom, rysten og Nedsat bevægelighed af og hænder slecht

Mennesker med Parkinsons sygdom, rysten, og med en begrænset mobilitet i hænder og armen, hoe actiever som et resultaten af ​​en rygmarvsskade, slagtilfælde, Eller sygdomme såsom hersenverlamming og Huntington sygdom, trygt sterkte Kan Spise takket være innovatieve Bestik ” Liftware ‘ ‘fra løft Labs Inc.

igen med tillid takket være Spise en elektronisk smart Bestik

modern elektronisk Bestik til mennesker med rystende hænderFoto: Liftware

Bag det innovatief product ” Liftware ” er en gruppe af forskere og ingeniører, hvis mål og arbejde på bij udvikle Nye teknologier til hjælp proactief pleje og DERMed til bij OGE livskvaliteten voor tremor patienter og folk med begrænset hånd eller slechte mobilitet refererer. Inspirations til bij Skabe Lift Labs allerede i 2010 heeft de relaterede Erfragungen med familie og venner af de arbejdende hold var. På basic af voller specifikke arbejde, Kan de ramt af forskellige sygdomme og Skader med ukontrollerede rystelser i hænderne og forringet hånd og slechte bevægelse folk vende tilbage til normale selvsikker, Spise uden hjælp og nyde voller måltid.

Bedste Bestik til mennesker med Parkinsons sygdom, rysten og Nedsat bevægelighed af og hænder slecht

bedste Bestik med elektronisk stabiliserende handtag til mennesker med Parkinsons rystenFoto: Liftware

Hij Hvad Liftware?

Dette innovatief product dat hij et egnet voor folk med Parkinsons sygdom, rysten og Nedsat bevægelighed af hænder Bestik, hvormed de Kan zorgen voor meer volledige Veiligheid, værdighed og uafhængighed, mensen één spiser tilbage. Series Bestar af og stabiliserende nivellering handtag og specielt designet til bij SKE og gaffel skær.

Ske Eller med gaffel elektronisk handtag til tegen stabiele isere gebaar af og tremor Parkinson patienter

Elektronisk SKE og med gaffel sensorer i handtag voor lettere bij Spise af mennesker med Parkinsons og hånd rystenFoto: Liftware

Til Bestik serie ” Liftware Steady ” Horte en elektronisk stabiliserende handtag med aan Skeer indsætter og en Gaffel-indsats, designet hij til folk med hånd rysten die Opstar i Parkinsons sygdom og essentiel tremor. Håndtaget vil justeres elektronisk til håndtremor, derved bij ryste sluttet SKE eller gaffel insert med 70% mindre end handen alene.

De innovatieve Bestik til mennesker med Parkinsons sygdom og rysten die tilpasser sig de håndtremor

mennesker med Parkinsons rysten Spise med lettere elektronisk stabiliseret BestikFoto: Liftware

De stabiliserende handtag indeholder sensorer die bevægelse af handen registrerer, og en lille indbyggede computer, de adskiller uønskede rystelser i hænderne på den tilsigtede gebaar. Af computeren monteret i de aan motorer drives tegen stabiele isere Bestik og i Fore de modsatte retning af de detekterede rystelser handtag. Batteriet i bestek placeret skal vare mindst s keer dat ik en kontinuerlig drift, hvilket svarer til tre måltider.

de bedste Bestik til mennesker med begrænset mobilitet i hænder og slecht

elektronisk Bestik som en gaf IDE voor folk med -eingeschraenkter-agility-the-handsFoto: Liftware

Series ” Liftware Level ” hij bewaterd til personer med Nedsat mobilitet i hænder og slecht. Takket være elektronisk bewegungsstabilisierender teknologi Kan være det besparen niveau vedligeholdes af Bestik, uanset hvor handen og slechte roder bøjninger og bevægelser. Denne innovatieve handtag passer og ser godt ud på den vifte af af bevægelse handen. Vedlagte onder kontrol sensorer anvendes til bij detektere ændringer forventede håndbevægelser i tre volumescanner.

Löfel og Gaffel, de Kan udjævnes Elektronisk op lette mad til mennesker med begrænset fingerfærdighed

elektronisk jævnet Bestik hjälper folk lettere selv bij Spise med hånd begrænset mobilitetFoto: Liftware

Haar er naar motorer drives AF lille computer onder kontrol til niveau sættet på dette tidspunkt. Voor Malet, fleksible de GRA leidde, hij som mellem placeret håndtaget og indsatsen bøjninger.

Innovatie, de brenger lider af Parkinsons sygdom, rysten og Nedsat bevægelighed af hænderne mensen selvtillid og uafhængighed, mensen één spiser

modern Bestik med elektronisk grif og nivellering SKE og Gaffel til mennesker med Nedsat arme og handgebaarFoto: Liftware

De startpakke Liftware niveau omfatter nivellering handtag spiseskefuld brug, oplader, håndledsrem og rejsetaske og koster $ 195,00. En andes SKE og Gaffel indsats hij tilgængelig voor $ 34,95. Snuifjes voor startpakken, og voor Eisatzteile Liftware Steady er de samme.


Добавить комментарий

*

− 3 = 1

map