6 Yksinkertainen lasku veneet ideoita

6 Yksinkertainen lasku veneet ideoita

Syksy on palannut. Kauden kauniita maisemia yli kulkevaan keltainen, oranssi ja punainen sävyjä, kaatuneiden lehtien, tammenterhoja, käpyjä ja kurpitsat. Joillekin kauden nostalgiaa, toisille kauden värikäs ja luova käsitöitä. Tänään meillä on itse asiassa yksinkertainen syksyllä valmis kuusi veneet ideoita suuri syksyn sisustus että teet lastesi können.Colorful tammenterhoja

6 viileä syksy ideoita askarteluun ja koristeluun

luova autumn craft ideoita viileä syksy koristeet käyttäen luonnon materiaaleja

Herbstdeko DIY puuvillan pensaita

Koristeelliset puuvilla pensaat eivät ole aivan tyypillinen syksyn koristeet kirkkaita värejä, mutta tarjoavat merkittäviä veneen idea tähän aikaan vuodesta, koska harvat paljaat oksat ja pudonneet kartioita käytetään niitä. Tulet vielä pumpulipuikot ja kuumaa liimaa.

Ensin sinun täytyy hieman kuumaliimalla keskellä kummallakin pumpulilla ja liimaa puuvilla latvat ohuita oksia. Sitten nyppiminen vaa’alta tapin ja kiinnitä 3-4, joiden ulkoreuna ympärille pumpulia. Paras tapa liimaa yksittäisten asteikot kohdassa, jossa pumpulilla on kiinnitetty haara.

Fall veneet ideoita luonnon materiaaleja &# 8211; DIY puuvilla pensaat

mielenkiintoinen sisustus ajatus metalli ämpäri ja koriste puuvillan pensaita oksista, kartio asteikot ja vanupuikkoja

Herbstdeko DIY kurpitsat puinen levyt

Toinen autumn craft ajatus näyttää miten suosittu sisustus kurpitsat luovasti. Paitsi ohuina viipaleina puulevyjen erisuuruisten löydät Amazon, löydät myös Balsaholzstäbe tai tarvitset muita litteitä puutikkuja, ruskea ja oranssi akryylimaalia, kukka lanka, lanka leikkureita, harja ja veneet liimaa.

Koriste kurpitsat syksyllä Tinker

jäähtyä koristelu idea DIY Herbstdeko ja luova autumn craft idea kurpitsat puinen levyt

Vain maali toisella puolella puukiekon oranssilla akryylimaalia. Kunnes maali kuivuu, maalata puukepit ruskea. Kun ruskeat palkit ovat kuivia, näit kaksi tai kolme kappaletta halutun pituiseksi, riippuen siitä, kuinka laaja on baareja. Muodostamaan kurpitsan varsi, liimaa leikata puupalkeilla takana värillinen oranssilla puukiekkoon. Lopuksi leikataan osa kukka lanka, joka voi sitoa varren ympärille ja käpertyä sormella. Lisäksi voit koristella DIY kurpitsa joidenkin lehtien säkkikangas.

värikäs autumn craft ideoita värikäs syksy sisustus

värikäs syksy sisustus tammenterhoja itse korjailla syksyllä

Herbstdeko värikkäitä tammenterhoja

Satutko pihatammi omassa puutarhassa? Sitten puutarha on varmasti täynnä monia tammenterhoja. Tässä on hauska ja helppo syksyllä idean askarteluun värikäs syksy koristeet. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on niin paljon tammenterhoja kuin haluat kerätä ja paista tämä kauan 170 asteessa noin kaksi tuntia. Sitten maalaat tammenterhoja akryylimaalilla eri väreissä.

kaunis idea Hebstbasteln lasten kanssa

viileä Herbstdeko selbermachen kanssa tammenterhoja ja väri

Herbstdeko pöllö puinen

Toinen jäähtyä autumn craft ajatus puisilla levyjen osoittaa, miten sisustaa seinään tai oven syksyllä mielenkiintoinen. Määränpää tarvitaan noin 25 x 38cm suuri puinen pyörä, kaksi purkki kannet, joiden halkaisija on noin 12 cm ja kaksi normaali kokoinen, kaksi korkkeja, kaksi haarukkaa, lusikka, Kehykset Ripustimet, haara, veneet liimaa ja valinnainen tahra.

Mikä on pöllö korjailla nopeasti ja helposti puusta?

pöllö korjailla puun viileä autumn craft ideoita ja herbstdekoidee

Voit jättää puukiekkoon niin ja tehdä valoisa pöllö tai pyyhkäisemällä tahra korjailla tummempi pöllö. Kun olet tehnyt päätöksesi, voit liittää ripustin takana puukiekkoon. Vasta sitten voit aloittaa pöllö toiselle puolelle tehdä. Ensinnäkin kiinni haara sen pohjaan puukiekkoon ja sitten kaksi haarukkaa ikään kuin pöllö on tarttunut haara. Nyt kiinni lusikkaa keskellä pöllöt otsa. Kiinnitä kaksi suurempaa purkki-kansi puutavaran. Sitten liimaa pienempi korkki ja lopuksi kaksi korkkeja.

Fall veneet ideoita epätavallinen Hebstdekoration kurpitsassa väri

DIY puu kurpitsat ideana viileä syksy korjailla lasten ja mielenkiintoisia Herbsdeko

Herbstdeko oranssina ja valkoisena

Tästä kaunis syksyinen koriste tarvitset vain muutaman puun kappaletta, oranssi ja saada valkoiset akryylimaalia ja nauha. Anna parasta leikata haluttuun pituuteen, puukappaleet rakentamisen markkinoilla. Sitten te jauhaa niitä hyvin joka puolelta. Seuraava askel on päällystää jopa joitakin puun palaa antiikki valkoinen ja toinen oranssi. Jos päällyste on kuivunut, hiekka maalatun pinnan kanssa hiomapala. Tee sitten jokainen pala puuta eri mallia, mitä voi ja painottaa metsään jälleen, tällä kertaa muiden värin nopeasti ja helposti tehdä teipillä. Kun maali on kuivunut kunnolla, voit poistaa nauhan mallia huolellisesti ja jauhaa kaikki sivut uudelleen. Lopuksi, puukappaleet tahra ruskea.

luova koriste kanssa gourds Tinker syksyllä

deco yrtit ideen_ suuri pullo kurpitsan Deco Tinker syksyksi

Herbstdeko kuivattua gourds

Monissa maissa epäkypsä hedelmiä pullon gourds ovat usein keittää. mutta kypsät hedelmät voidaan ihanteellisesti käyttää Gefäse varastointiin Flusigkeiten, tai luova koriste. Tässä on viimeinen ja inspiraation meidän Yksinkertainen lasku veneet ideoita johon tarvitset kuivatut gourds, värikäs lasi kiviä, veneet liimaa, nukkaa merkki, kimalleliimaa ja luovuutta.
Добавить комментарий

*

+ 31 = 34

map