33 kukkalajeista mökki puutarha

33 kukkalajeista mökki puutarha

Mökki puutarha, joka tunnetaan myös nimellä Cottage Garden, on yksi suosituimmista puutarha muotoja, jotka kiehtoo sen kauneuden ja luo romanttisen ja lomakkeita käyttäen erilaisia ​​värikkäitä koristekasveja ja kukkivat pensaat. Kun haluat Cottage Garden Luo -a oma keidas aisteille? Sitten sinun täytyy tietää, mitä ominaisuuksia ovat tyypillisiä mökki puutarha lukuja. Keskeistä on puuaita ja ruusu kaari. Tyypillinen aitaa parantaa maalainen yleisvaikutelman puutarhassa. Tässä puutarhassa lomake sisältää hedelmäpuu, joka sijaitsee joko reunalla puutarhan, tai keskellä mökin puutarhaan. Periaatteessa mökkipuutarhat ovat sekoitus hyödyllinen ja koristekasvit edustaa. Kukat, kuten särkynyt sydän, Hollyhocks ja aivan kuten kesäkukat ovat tyypillisiä mökin puutarhaan. Luoda unelma puutarha tämä tyyli, voimme auttaa sinua 33 erilaista kukkia fantastinen puutarhan suunnitteluun ja puutarha mökin puutarhaan.

33 erilaista kukkien värikäs suunnittelu unelmiesi mökin puutarhaan

Iris blumen valkoinen ja sininen täydellinen mökki puutarha suunnittelu

1. CAMPANULACEAE (Campanula percisifolia) – Aloitamme Sinikellot jotka ovat monivuotisia ja kukkivat alkukesästä puolivälissä kesällä. He rakastavat paljon aurinkoa, mutta voi bepflanz hyvin osittain varjossa ja hyvin valutettu maaperän. Bellflower tarpeeksi korkeutta noin 90 cm ja sopii suunnittelussa mökin puutarhassa, jossa on valkoisia ja sinisiä kukkia.

bluebells mökki puutarha

Luo baerngarten bluebells sinivalkoinen romanttinen puutarha suunnittelun mökki puutarha

2. Columbine (Aquilegia lajikkeet) – Columbinen kaunis kukka, joka voi kasvaa helposti. Värikkäitä, värikäs kukat ovat hyvin suosittuja maailman kolibri ja kaikki puutarhurit. Nämä kukat ovat kaunistaa mökki puutarha jo keväällä alkukesästä. He myös rakastavat hyvin valutettu maaperän eikä paljon aurinkoa, joten kasvi kiehuvaksi mieluummin osittain varjossa.

tehdä mökki puutarha columbine kukkia

Luo bauerngarten mökki puutarhan kukkia

kolmas Violetti (Heuchera lajikkeet) – violetti bell kukat keväällä ja alkukesällä ja on oksat valkoisia, punaisia ​​tai vaaleanpunaisia ​​kukkia. Nämä kukat ovat hyvin suosittuja, joita kolibri. Ne kasvavat 90 cm korkea, tarvitsevat hyvin valutettu maaperän ja synti ihanteellinen tehtaan osittain varjossa.

Heuchera ssa sovellettaviksi Bauerngarten 

tehdä kaunis puutarha idea bauerngarten koristekasveja

4. Daisy (Leucanthemum lajikkeet) – suosittu Daisy meitä Love Game “hän rakastaa minua, hän rakastaa minua ei” muistaa sopii kaikille Cottage Garden. Nämä kukat ovat täydellinen istutus kukkapenkkiin erotuksessa puutarhassa ja leikkokukkia. Ne voivat kasvaa jopa 90 cm yhtä hyvin osittain varjossa ja täyttä aurinkoa.

 Daisy muistutuksena ensimmäisen LIBE valkoisina blomsterdekor 

bauerngarten muokata valkoinen mökki puutarhan kukkia

5. Nachtviole (Hesperis matronalis) – Nachtviole, on kaunis, vanhanaikainen yksivuotiset kasvit, joka on tehty samanlainen Phlox valkoinen tai violetti värillinen nippu. Se kukkii loppukeväästä ja saavuttaa korkeus korkeintaan noin 122 cm. Nachtviole kasvaa koko auringossa tai osittain varjossa.

valkoinen ja violetti värillinen Nachtviole mökin puutarhaan luvut

bauerngarten muokata mökki puutarha kukkia violetti ja valkoinen

6. Larkspur (Delphinium lajikkeet) – delphiniums tarjoavat värikäs kukkakuvio mökkisi puutarha valkoinen, sininen, violetti tai vaaleanpunainen. Lajikkeesta riippuen, he voivat kasvaa jopa 183 cm ja tästä syystä se tarvitsee osuuden tukemiseksi varren synnytyksen aikana. Delphiniums rakkaus aurinkoinen ja osittain tummennetut paikoissa.

sininen delphiniums sininen aksentti omaan Cottage Garden

bauerngarten muokata korkeita kasveja kukkia

7. sormustinkukka (Digitalisvarieties) – sormustimet ovat myös korkeita kasveja kukkia, jotka voivat kasvaa jopa 60 cm 180 cm. Ne ovat kaksi vuotta vanha ja tyypillinen metsäalue. Ainutlaatuinen, kellomaiset kukat löytyy violetti, vaaleanpunainen ja valkoinen. Hylsy emakot pois päältä ja näyttää vuosittain. Osa niistä istutetaan auringossa ja rakkauden kosteutta.

kaunis puutarha idea mökki puutarha muotoilu thimbles

mökki puutarha muokata mökki puutarhan kukkia

8. salkoruusu (tarhasalkoruusu) – Hollyhocks ovat yksi monivuotiset kukat. Ne vaihtelevat korkeus 120 cm noin 244 cm. Sen kukat ovat valkoisia, keltaisia, violetti, punainen ja jopa mustaa. Hollyhocks love sun ja kostea.

yksi tyypillinen mökki puutarhan kukkia &# 8211; hollyhocks

mökki puutarha muotoilu hollyhocks

9. Iris (Irisvarieties) – tuoksuva iiris tehdä upeita puutarhan suunnitteluun enimmäkseen sinisen sävy. Siperian iiris sen herkkä terälehdet on vaha tasolla 50-120 cm. Hän pitää paljon aurinkoa ja kukinnan aikana on touko-kesäkuussa.

herkkä sininen iiris koristekasvina Kukka Bauerngarten

Luo baerngarten ja Iris

10. (Dianthus lajikkeet) – neilikan, jossa makea tuoksu, ovat ihanteellinen ratkaisu mökki puutarha luvut valkoinen, punainen, ja eri värisävyt vaaleanpunainen. He rakastavat kasvaa hyvin valutettu maaperän kokonaan sun ja maapallon. Neilikka voi olla jopa 60 cm korkea.

Luo mökki puutarha tuoksuvia neilikka

tuoksuvia kukkia bauerngarten

11. laventeli (Lavandula) – tyydyttyneitä violetti väri puutarhassa aina tuo huumoria ja romantiikkaa. Lavender on koristekasvina ja lääkeyrtti tuoksuvia lehdet ja kukat. Laventelin kukkia kasvaa koko auringossa 30 cm 60 cm korkea.

Laventeli koristekasvina ja lääkekasvi mökin puutarhassa

Luo Baugarten lila laventelin kukkia

12. Poimulehti (Jättipoimulehti) – nainen takit on kirkkaan keltainen-vihreä kukat ja vihreät lehdet. Heillä on vartija korkeus 30-60 cm ja voidaan istuttaa kokonaan sun.

kirkkaan keltainen-vihreä väri poimulehteä kukkia vehreässä puutarhassa muotoilu

viherkasveissa puutarhasuunnittelun mökissä puutarhassa

13. Pioni (Paeonia) – pioni, myöspionit kutsutaan, on yksi kaikkein romanttinen kukkia. Suku sisältää 32 lajia, joista tunnetuin lajike, monivuotinen peonies viihtyvät parhaiten jonkin verran suojaiseen paikkaan kokonaan tai hieman suodatettiin auringonvalo ja ravintoaine-rikas ja valutettu puutarha maaperän, kuten löysä savikko. Ne tulisi istuttaa etäisyydellä 80-100 cm. Lajikkeesta riippuen nämä kukat nousta jopa 150 cm korkeuteen.

romanttinen puutarha muotoilu pionit

vaaleanpunaisia ​​mökki puutarhan kukkia

14. Monivuotinen Geranium (Geranium&# 8218; Johnson&# 8217; s Blue&# 8216) – geranium on täydellinen kukka mökin puutarhaan. Pieni kukkia sinivioletti tuovat tuoretta värisävyt puutarhassa vasta alkukesästä. Tämä kukka kasvaa yhtä hyvin kokonaan sun ja osittain varjossa ja pääsee vaha korkeus jopa 45 cm.

geranium kuin maan kattavat mökki puutarha

mökki puutarha asetettu kurjenpolvi

gartenlanschaft mökki puutarhan kukkia

15 Phlox (Syysleimu) – leimukukka on yksi kukat, jotka kukkivat loppukesällä. Pallomainen kukkia nippu valkoinen, vaaleanpunainen, purppura ja punainen tuoksu ihana ja kasvaa jopa 120 cm korkea.

tuoksuvia kukkia pallot mökki puutarha lukuja

koristekukkien mökki puutarha

16. hydrangea (Hortensia macrophylla) – Hydrangeas kukkivat valkoinen, sininen ja vaaleanpunainen alkukesästä. Te brauechen kosteutta eikä paljon aurinkoa. Värikkäitä suojaukset voivat kasvaa jopa 180 cm.

Puutarhasuunnittelu Hydrangeas

violetti ja sininen hortensiat kauniita maisemointi

17 Makea William (harjaneilikka) – Bart Neilikka on edelleen kaksivuotinen kukka, joka kylvää itsensä ulos. Ihana tuoksu kaunis ja monipuolinen kukka värit, leviää mökin puutarhassa vasta alkukesästä ja piirtää perhosia ja Hummingbirds ylös. Vartija korkeus saavuttaa jopa 60 cm.

Suunnittelusta mökki puutarha punainen Bartnelke

ajatukset muotoilu Bartnelke vuonna bauerngarten

18. Violet (Viola) – orvokit on herkkä tuoksuvia kukkia, jotka ovat syötäviä. Ne ovat yksi viehättävimmistä kukkaset haluat istuttaa joka tapauksessa omassa puutarhassa. Orvokit jo alkavat kukkia keväällä ja usein ne kukkivat jälleen syksyllä. Ne viihtyvät kokonaisuudessaan osittain varjossa.

 syötävät orvokit osana kukkakuvio mökkisi puutarha kasveja

Luo bauerngarten syötävien orvokit

19. Fall Anemone (Anemone hupehensis japonica) – syksyllä Anemone on monivuotinen nurmi kasvi. Kukinto varsi yleensä saavuttaa korkeus 30-100 ja harvoin 120 cm. Kukka blütet heinäkuu-lokakuu. Sijainti voi olla aurinkoinen, puoli sävy on varjoisia. Humuskerroksen, jauhettua suositellaan.

Anemone koristekasvina kukka mökki puutarha

tehdä puutarhan maiseman koristekukkien

20 Kulta pinkka (Kultakärsämö) – kulta nippu on keltainen nimeltään siankärsämö. viljelty muodot &# 8218; Parker&# 8216; ja &Kruunajaiset kulta; # 8218&# 8216; saavuttaa kypsyyden korkeudet välillä 70 ja 150 cm: n, ja villityypin noin 70-120 cm. Blützeit on kesäkuusta syyskuuhun ja rakastaa Schafgabe aurinkoinen paikoissa, läpäisevä sekä hiekka- että savimailla.

Keltainen Siankärsämö yhdistettynä violetinkirjava kukkia koriste design mökin puutarhaan

21 Japani-kääpiö Reed(Hakonechloa Macra) – Tämä kasvi kuuluu perheeseen ruoho. Kääpiö ruoko kasvaa 30-75 cm. Lehtien terät ovat suikeat ja on ohut kärki. Kukinta on elo-lokakuussa. Japanin kääpiö ruoko käytetään koristekasvina tyypillinen Rock Gardens ja rajoja, mutta sopii varsin hyvin mökille Pihan muoto.

Japani kääpiö ruoko vihreinä puutarhan suunnitteluun eri puutarhan muotojen

vihreä koristekasvit mökki puutarhan lomakkeen

22. switchgrass (Panicum virgatum) &# 8211; Switchgrass on mehrjährigekrautige kasvi, joka voi saavuttaa kasvua korkeuksiin jopa 2,5 metriä. Hänellä on punertava varret-kierros ja valkoiset hiukset juuressa pisteen lehdet. Se kestää kuivuutta.

koriste sininen kytkin ruohon Puutarhahahmoja

korkean kasvava ruoho tehdä bauerngarten

23. Särkynytsydän (SÄRKYNYTSYDÄN spectabilis) &# 8211; nimeltään Vetinen sydän ja Kaksiväritulostuksen sydän kukka, Herzerlstock, Flaming Heart tai Marie sydän on yksi suosituimmista koriste suunnittelu mökin puutarhaan. Kukka saavuttaa korkeus 50 cm 90 vetinen sydän kukkia touko-kesäkuussa ja harvoin huhtikuussa. Ulompi terälehdet ovat enimmäkseen vaaleanpunainen ja värjättiin harvinainen valkoinen.

Valkoinen verenvuoto sydämensä on tyypillinen koriste kukka mökki puutarha

maisemointi koriste kukkia sydän trenende

24 Ruiskaunokki (ruiskaunokki) &# 8211; Ruiskaunokki on vuosittainen nurmikasvien kasvi, joka kutsutaan myös Zyane Se kasvaa 20 cm ja 100 cm korkea. Putkimainen kukat ovat erilaisia ​​sininen, mutta se voi olla valkoinen violetti.

Lääkekasvin ruiskaunokinsininen aksentti puutarha

sininen koristekasvilajikkeiden kaunis puutarha idea gartenlanschaft suunnittelu

25. vervain (rohtorautayrtti) – vervain on beckannt kuten Tuoksukit, kissa veren yrtti Kerro yrtti tai Real verbena kasvaa lehtipuita, harvoin vuotuinen enimmäkseen lyhytikäisiä perenna nurmikasvien kasvi, joka tavoittaa kunniaksi korkeudet 20-75 cm. Kukinnan ulottuu toukokuusta lokakuuhun, tai kunnes ensimmäinen halla. Hedelmät kypsyvät heinäkuusta lokakuuhun.

herkkä violetinkirjava verbena osana puutarha maisemointi

bauerngarten muokata verbena koristekukkien

26 Pyöreä purjosipuli (Allium rotundum) &# 8211; on suvun Allium, joka tunnetaan myös nimellä kaari-purjosipuli kasvinkasvatusalusta saavuttaa korkeudet 30-80 cm. Kukinto on erittäin tiheä, ja on ominaisuus, eilängliche muodossa. Kukat ovat tumman purppurainen väri. Se suosii kohtalaisen kuiva kohtalaisen tuore, kalkkipitoinen ja hedelmällinen lössi, multa ja savikko lämpimässä kerroksia.

Pyöreä purjo väriltään violetti mielenkiintoisia puutarhan suunnitteluun

mielenkiintoisia suunnittelu bauerngarten pallon kanssa purjo violetti

27. ohdakkeita (Cirsium) – ohdake lajit ovat vuosittain tai puolivuosittain tai monivuotisista ruohokasveilla päästä korkeus 5-400 senttimetriä riippuen. Kukka päät sisältää 25 yli 200 kukinnot, jotka ovat vaaleanpunainen, violetti, punainen tai keltainen.

punainen ohdakkeita tuoretta värimaailman kirkkain värein puutarhassa

gartenlanschaft kaunistella kanssa ohdake

28 lupiini (Lupinus) – kaunis Lupin kutsutaan myös Wolf papu tai Feigbohne. On luultavasti jopa 300 lajia, joista sininen, valkoinen ja keltainen Lupinus kuuluisin lajikkeita. Se kasvaa parhaiten valossa ja hieman savimailla aurinkoisessa paikoissa, ja jopa 200 cm korkea. Kukat esiintyvät kesä-elokuussa.

enemmän tyypillinen koriste kukka mökki puutarha &# 8211; lupiini

kaunis puutarha maisema värikkäitä lupiinit

29 Steppe lilja (Eremurus stenophyllus) – tunnetaan myös Eremurus joka on istutettu aurinkoinen, suojaisaan paikkaan ilman vettyminen. Rypäleen kaltainen kukinnot jopa 40 cm pitkä. Keltainen tähden muotoinen kukat ovat hyviä mehiläisiä, kiitos miellyttävä tuoksu.

keltainen arojen lilja kuin mökki puutarha kukka

tuoretuotteille keltainen koriste kukkia bauerngarten

30. gallianruusu (ranskalainen rose) – joka tunnetaan myös nimellä Gallica Rose, kuten putoava pensas, saavuttaa korkeus 1m. Kukinta-aika on kesä-heinäkuussa. Lisäksi hänen tuoksu ja hänen koristeena puutarhoihin gallianruusu käytetään teetä farmaseuttien antiikin ajoista lähtien tuotantoon ruusuöljyä, ruusuvesi, ruusu etikkaa ja sen terälehdet.

 tehdä mökki puutarha Gallica ruusuja

ruusut viljelijälle Gartengestaltung

31 Meadow kurjenpolvi (kyläkurjenpolvi) &# 8211; Meadow kurjenpolvi on kasvua korkeus on 20-80 cm, ja on monivuotinen Hemikryptophyt ja puoli-ruusukkeen kasvi.

tee Gartenlanschaft sinisellä Meadow kurjenpolvi

ideoita järjestää kukkia varten bauerngarten ja kaunis puutarha maisemaan

32. Marsh (scabiosa) &# 8211; Marsh ovat yksi- tai monivuotisia ruohokasveilla jotka usein tulevat puuvartiset tyvestä.

Neulatyyny kukka kukkia värikäs matto kukkia puutarhassa

värikäs kukka potin bauerngarten

33. unikko (silkkiunikko) – Tunnetaan Poppy putoava, vuotuinen kahden vuoden välein nurmikasvien kasvi, jonka korkeus on 20-90 kukinnan aikana on touko-heinäkuussa. He suosivat lämmin kesä ja enimmäkseen kalkkipitoisesta savimailla.

romanttinen puutarha maisema punaiset unikot

tehdä bauerngarten unikot
Добавить комментарий

*

3 + 6 =

map