3 kotitekoinen lahjoja kuin lahjaideat Ystävänpäivä

3 kotitekoinen lahjoja kuin lahjaideat Ystävänpäivä

Kun se tulee lahjoja, se on yhä vaikeampaa löytää oikea. Erityisesti Ystävänpäivä, haluamme aina antaa erityinen asia, mutta ei ole vähäpätöinen. Ja mikä voisi olla? Täällä olemme laatineet kolme yksinkertaista veneet ideoita kotitekoinen lahjoja sinulle, et voi ottaa niin lahjaideat Ystävänpäivä.

alkuperäinen lahja ideoita ja luovia veneet ideoita lahjoja voit tehdä itse

yksinkertainen veneet ideoita kotitekoinen geschenke_kreative lahjoja miehille ja naisille

apulaitteet:

kuvat

pieni puinen laatikko

Puunsuoja ja Väri

Geschenkband

Musta tai paksu paperi

Brandmalkolben

Hallitsija, leikkaus matto ja veneet veitsi

Harjalla, kynä ja kaksipuolinen teippi

3 kotitekoinen lahjoja kuin lahjaideat Ystävänpäivä

alkuperäinen esittäytyy machen_einfache veneet ideoita kotitekoinen lahjoja tyttöystävä ja ystävä

Vaihe 1: Puunsuoja tasaisesti tilaa laatikon pehmeällä kankaalla ja annetaan kuivua.

Vaihe 2: Paint Boxinnere värillä mukaan toiveenne.

Vaihe 3: Kun värillinen sisätila on täysin kuivunut pois laatikosta, aloittaa ulkoisen suunnittelu laatikon. Voit liittää koko laatikko käärepaperit on tunnistettava hahmo tai kirjoittaa jotakin käyttämällä Brandmalkolben kuten Nimikirjaimet tai suosikki sanonta.

Lahjaideat ystäville

yksinkertainen veneet ideoita kotitekoinen lahjoja _ Ystävänpäivä Miesten Lahjatuotteet ystäville

Vaihe 4: Leikkaa nauhat paperia mustasta pahvi tai paperi, jonka ovat niin leveä kuin puinen laatikko. Taita nauhat siksak-muotoa niin, että ne sopivat laatikossa.

Vaihe 5: Leikkaa valittua kuvaa neliön tai muun halutun muotoinen ja kiinnitetään siksak-nauhat käyttäen kaksipuolista teippiä.

Vaihe 6: muodostavat silmukan värillinen nauha ja kiinnitä se teipillä taakse yläpään liuskan, käytännössä missä DIY siksak valokuva-albumi alkaa. Leikkaa ylimääräinen pala pahvia ulos, jolla voit piilottaa sidottu silmukka.

Vaihe 7: Kiinnitä alaosa valokuva-albumin sisemmän laatikon pohjan. vain kiinni laatikon viimeinen kuva ruutuun kaksipuolisella teipillä.

tee lahjoja itselleen &# 8211; 3 helppoa veneet ideoita kotitekoinen lahjoja

lahjoja miehille tehdä itsensä ja kotitekoisia lahjoja tyttöystävä

Toinen idea luova kotitekoinen lahja on viileä veneen idea DIY Polttimo Ystävänpäivä. Korjailla tämä alkuperäinen lahja, tarvitset noin tunnin. Ystävänpäivä lamppu on mainio käsintehty lahja miehille ja naisille. Tässä ovat materiaaleja tarvitset askarteluun:

ohut lanka punainen tai toisella värillä

Lamppu (ei halogeenilamppu tai fluoresoiva lamppu)

Lanka pihdit, ruuvimeisseli ja pihdit

Puupalikat / puinen kuutioiksi

2 neulaa, paperi ja kynä merkki

Vasara ja nauloja (ei tarvita, jos käytät pehmeitä balsapuu)

Kuumaliimalla aseen ja suojalasit

Ystävänpäivä lahja itse tehdä lamppu sydän-wire

lahjat itse machen_coole veneet idea lamppu ja johto Tinker Ystävänpäivä lahja

Vaihe 1: Valmistele työalue jossa heikentää polttimo. Tämän pitäisi olla tarpeeksi suuri, koska pieniksi kuutioiksi voi navigoida prosessia.

Vaihe 2: lamppu ontto (katso kuva alla)

Vaihe 3: Leikkaa noin 25 cm pitkä pala punainen lanka. Kertainen lanka puoli antaa terävä prässi ja avaa lanka. Sitten kääri noin 3cm kaksi irrallisia johdonpäitä ympärille muodostaen puolikkaat sydämen ja vedä se päällekkäisyys taittuu keskustan takaisin alas. Leveys sydämen tulee olla noin 1,30cm niin että se voidaan vetää aukon läpi polttimo.

Vaihe 4: Aseta sydämen johto sipulin mitata kuinka kauan sen pitäisi olla. Leikkaa loput lanka pihdeillä ja kiinnitä se puupalkilla. Jos puu on pehmeää, lanka täytyi vain lähteä jumissa. Muuten tehdä pieniä pilotti reikä avulla kynsien ja vasara lisätä lanka ja myös vakuuttaa kuumaliimalla.

Vaihe 5: Nyt voit säätää lamppu pala puuta ja kiinnitä ne yhdessä kuumaliimalla. Lopuksi Tulee merkki siitä, että voit liittää DIY Valentine lamppu kaksi nastat tai suoraan liimalla.

Tinker lahjat itse &# 8211; Lamppu ontto alkuperäinen lahja

viileä veneet idea korjailla lamppu Love lahja valentinstag_kleine lahjoja itselleen

ontto lamppu: Ensimmäinen, puristin luotilinja poistaa pihdeillä pieni jalka kosketukseen kierteitettyyn pohja sipulin ja pyörivän ottaa hänet ulos. Yritä ruuvimeisselillä niin kauan herumzuwurschteln lasissa pistorasian kontakti kunnes se murenee ja putoaa pois. Nyt sisätilojen pitäisi olla vapaasti saatavilla, jonka nyt katkaista pienellä ruuvimeisselillä tuhoamatta koko lasikuvun. Liuenneen sisältö on otettava pihdeillä ulos tai ravistamalla. Kun olet valmis, jotta lamppu sisältä ja ulkopuolelta puhtaana ja aseta se sivuun.

lahjaideoita yksinkertainen veneet ideoita kotitekoisia lahjoja ja alkuperäinen Ystävänpäivä

alkuperäinen lahja ideoita ja yksinkertaisia ​​veneet ideoita kotitekoinen lahjoja

Kolmas veneet idea kotitekoinen lahja on erittäin helppo ja erittäin luova. Jos haluat tehdä lahjatuotteet, tässä on viileä idea siitä. Kaikki mitä tarvitset on lasipurkkiin, jossa käytät valokuvien ja kasviöljyn präserviert samanaikaisesti kuvan ja luo kellertävä ikääntymisen vaikutuksia. Lisäksi voit myös lisätä kuivattuja laventeli upea tuoksu.
Добавить комментарий

*

91 − 84 =

map