20 suurta koristelu ideoita askartelu lehdet

20 suurta koristelu ideoita askartelu lehdet

Tutustu 20 suuri inspiraation askarteluun lehtiä ja vapauttaa luovuutesi viikonloppuisin. Kuka haluaa tuovat luonnon kotiinsa tehdä kotitekoinen sisustus, tai jotain mielenkiintoista hänen lapsensa ottaa voivat nauttia värikkäästä, herkkä puiden lehtiä ja kasveja monia luovia askarteluideat. Ne pysyvät yllättynyt siitä, mitä on korjailla suuri DIY sisustus lehtiä.

Seinät tyylikkäästi koristele eksotischen kasveja ja suuret lehdet valokuvakehyksiä

laite nykyaikaisen ideoita valkoinen olohuone tapetti ruskea, sohva, sohvapöytä mustaa sohvapöytä metalli- ja viileä wanddeko vihreät lehdet valokuvakehyksiä

Yksinkertainen ja luova Herbstdeko korjailla lehdet ja lyönti

viileä koristelu ideoita leimattu muodot lehdet

lävistys puiden lehdet paperin sijasta

Joissa apua Motivlocher voit muutamassa minuutissa korjailla loistava ja luova koriste. Meistomallinteen muodot voivat olla ihanteellinen konfetti tai käyttää erilaisissa veneet hankkeisiin. Lehdet eri leimattu malleja voidaan käyttää koristamaan lahjoja ja kynttilät laittaa valokuvakehyksiä, tai korjata, kuten yllä olevassa esimerkissä, pelkästään pyykkipojat joukko oksat. Pitää terän muoto suora, anna lehdet muutaman päivän sivujen väliin paksua kirjaa.

suuri inspiraation alkuperäinen lahja sisustus puiden lehdet

lahja paketti luova ja koristele puu lehti

kirjo lehdet

Toisena loistava inspiraation alkuperäinen puuhastelun lehtiä, esitämme luovan pienoiskoossa taideteoksia taiteilija Hillary Fayle. Se yhdistää erityisellä tavalla kuvataiteiden ja heidän rakkautensa luonnon poikkeuksellinen ja houkutteleva sarjan Käsin kirjaillut lakanat.

kiinnostavaa pienoiskoossa taidetta korjailla lehdet 

viileä Bastel idea lähtee virkattu© Hillary Fayle

tehdä totta lehdet säilynyt vahalla

Kuka haluaa korjailla yksinkertainen ja kestävä lehtiä sisustus, hän tarvitsee vain sukeltaa aiemmin vaha levyt. Esimerkiksi näet kaunis ikkuna koristelu idea DIY tuuli säestää tehty puiden lehdet. Niin syys- koristelu seuraava tarvitaan: värikkäitä lehtiä, väritön mehiläisvaha, langan ja pyykkipojat.

Kuinka tehdä DIY koristeluun lehtiä kestää?

deco- ja veneet ideoita blättern_gefallene puita lehdet säilyttää ja saada enemmän

Sulata mehiläisvaha kaksinkertaisen kattilan tuomatta neste kiehuvaksi. Kasta kukin lehtien vahaa ja käyttää pyykkipoika anna sen roikkua kunnes vaha on kuivunut. Jos haluat vieläkin vaaleampi Kasta lehdet taas vahaa. Lopuksi sitoa lehdet eripituisia sidelankaa.

kakku luovasti koristella lehdet kuvio

mielenkiintoisia koriste idea kakku tomusokeria ja selaa

Puiden lehdet malli luova kakun koristeluun

Jos sinulla leipoa kakun ennen? Tässä on hyvä idea, kuinka palvella sitä luovasti tomusokeria ja lehtikuvio. Sinun täytyy vain laittaa lehdet sitä ja ripottele kakun tomusokeria.

kaunis Herbst Deko kurpitsaa ilman pelimerkkejä

Scroll kurpitsa ilman murskaamiseen dekorieren_coole herbstdekoideen tee se itse

yksinkertainen veneet idea alkuperäinen sisustus kuivataan ja maalattu lehdet

viileä Herbstdeko ajatus selaa kuivatulla© Bicocacolors

jollakin värillä ja kimallus voidaan nopeasti suuri syksyn ja talven Tinker

DIY Hanging koristelu korjailla värillisiä lehtiä ja kimallusta© House of Jade Interiors

Joten voit skeletonize lehdet

Toinen mielenkiintoinen, mutta hieman monimutkaisempia veneet idea näyttää, miten voit tehdä koristelu skeletonized ja värillinen puiden lehdet loistava korjaustöissä. Tämän ¾ kupin pesusoodaa (natriumkarbonaatti) on tarpeen. Jos et pesusoodaa siellä, voi vain antaa leivinjauhetta 30 minuuttia uunissa paista 200 asteessa muuntaa natriumbikarbonaatin osaksi natriumkarbonaattia. Käytä paras vahamainen lehdet kuten magnolia, Gardenia tai Hortensia. Toinen tärkeä asia on käsineitä käsitellessään prosessoitu pesuaineella lehtiä.

fantastinen koristelu idea kotilo ja värillinen Leaf Skeleton

viileä veneet ideoita DIY lehtiä luuranko ja omaperäisen sisustuksen idea vaaleanpunaisia ​​lehtiä kotilo

Vaihe 1: Syötä kerätyt lehdet isossa kattilassa ja kaada ¾ kuppi pesusoodaa ja 4 kupillista vettä noin. Kun vesi on kiehautetaan, vähennä lämpöä ja anna lähtee tunnin ja 40 minuuttia kokki hitaasti. Koska levyt on veden peitossa, sinun on myös täyttää vedellä.

Vaihe 2: Kun paistoaika on, täytä vuoka kaasun viileällä vedellä, jossa annat lehdet tylpällä lastalla. Hienolla harjalla poistaa jäljelle jäävä massa. Vaihda vettä huuhteluun lehdet varovasti jäänteistä. Käyttäen lastaa aseta lehdet käsipyyhkeet ja anna kuivua. Jos skeletonized lehdet ovat kuivia, voit upota niitä elintarvikeväriä värjätä sitä mielivaltaisesti.

Miten kan lehdet skeletonize?

lehtiä Tinker skeletonize ja viileä deco

suuri sisustus idea moderni seinien koristeluun vihreät lehdet kahden lasikerroksesta

alkuperäinen seinän koristelu ja viileä veneet idea lehdet© hirviö sirkus

Lähtee Jälkiä korjailla spraymaali

Ei vain lehtiä, mutta myös niiden jalanjälkiä kaunis kehyksessä. On jo useita muunnelmia siitä, miten tehdä lehtiä jälki itse koristavat seiniä yksilöllisesti ja tyylikäs. Tässä esimerkissä, keinotekoinen lehtiä, kylmäpuristettu pahvi, taide peittämisen neste, harja, spraymaali ja kumi tarvitaan.

yksinkertainen veneet idea tyylikäs sisustus DIY lehdet painatuksella

veneet ideoita DIY kuvia lehdet painatuksella

Vaihe 1: Ennen Tinker peitä työtasolla paperilla tai sanomalehden. Päätä mitä koko kuvan kehyksen tulee olla, ja leikkaa niin suuri pahvinpalaa että mahtuu kehykseen.

Vaihe 2: valkoinen ja puhdas kehys vaikutelman noin liu’uttamalla peittää nestettä pitkin kaikki neljä reunaa laatikon. Tämä jää vapaaksi maalitahrat valkoinen reunus. Koska neste rajauksella kuivuu melko nopeasti, sinun on myös soveltaa niitä nopeasti.

Vaihe 3. Kun maskin on kuivunut, aseta arkki pahvi. Sen on oltava niin tasainen kuin mahdollista. Spray se kerros väri. Poista levy ja anna maalin kuivua. Poista maski, vähentämällä kulmat sormilla. Radikaalit käyttävät pyyhekumi.

joten voit helinä itse pigmentoitunut Lehdet Jalanjäljet

viileä deco korjailla lehdet ja terälehdet papier_diy jalanjäljen

Lehdet Jalanjäljet ​​puuhastelun lyömällä

Muut veneet idea DIY kuvat värillisiä tulosteita lehtiä näyttää miten veneen niitä vasaroilla. Tavoitearvo saada itse, tuoreita lehtiä, vesiväripaperille tai muiden happo-paperi, paperipyyhkeitä, pallo-peen vasara, rajat vasara ja sakset, hammastikun ja kovan työn pinnan leikkuulauta tai puulevy.

Peitä leikkuulauta paperilla ja aseta akvarellipaperille sitä. Järjestää kerätyt lehdet vesiväripaperille ja peitä ne 3 kerrosta paperipyyhkeitä. Aloita tasainen puoli vasaran voittamaan tasaisesti. Toista hakkaaminen toisella puolella palloa tai rajat vasaraa. Beat riveihin ylhäältä alas ja puolelta toiselle. Tämä vaihe saattaa kestää melko paljon. Irrota paperia nähdä tuloksen. Jos lehti motiivi on täysin painettu, olet valmis. Jos ei, vain osuma. Kun lehtiä vaikutelma on tehty, voit suihkuttaa sitä UV-suoja akryyli spray tehdä sen väri kestäviä.

tehdä seinään pudonneet syksyn puiden lehdet

suuri wanddeko itse korjailla lehdet

Windows koristele lehdet DIY värivalot

Fensterdeko korjailla lehdet ja värivalot kuin viileä Herbst Deko ajatus

Hehkuva lehtiä seppele

Alkuperäinen, luova ja Super yksinkertainen sisustus voit korjailla itsensä läpi sitovan levyt kierre merkkijono valot.

sisustaa Platzteller yksinkertaisesti ja tyylillä

space ennustaja deco korjailla blätter_diy nimilappuja puiden lehdet© James Carrier

Paikkakortit korjailla lehdistä

Kuivatut lehdet ovat ihanteellinen, jos haluat varastoida pöydälle tyylikäs ja luova paikka kortteja. Määränpää sinun tarvitsee vain kynä valkoisella tai hopeamustetta. Muita vaihtoehtoja olisivat Plate koristeluun paikka kortteja jos tahra arkit ennen täysin käyttää spraymaalia.

korjailla viileä nimikyltit lehdistä

viileässä levy sisustuksen ideoita DIY nimet kuvaavat puu lähtee

korjailla koriste kuori on valmistettu lehdet

Alle kaikkien mahdollisten veneet ideoita alkuperäinen ja ungewähnliche DIY hedelmiä kulhot, meillä on loistava esimerkki siitä, koriste kulho gefalenen puiden lehdet, että et voi vain korjailla syksyllä kuin vastaava kattaukseen täällä. Tätä seuraavat materiaalit ja työkalut ovat käytössä: grüßere ja ohut puiden lehdet, ilmapallo, sakset, kulho, malli liimaa, vaahto harjalla ja kumihanskat.

suuri veneet idea kuori Baumblettern-itse

DIY hedelmäkulho tehty lehtien autumn colle tischdeko© Hei! Lucky

Vaihe 1: lehdet ovat painettava ennen ensimmäistä Käsityöt kuori. Tavoitearvo anna sen kuivua muutaman päivän välillä pyökki lehtiä. Jälkeenpäin poista varovasti varret. Sama koskee myös Ween haluavat työskennellä keinotekoisia lehtiä.

Vaihe 2: Sen jälkeen, räjäyttää ilmapallo on gewühnschte koko kuori. Aseta ilmapallo kulhoon ja levitä ohut kerros liimaa vain osa, josta Schele on tarkoitus tarjota. Aloita nyt liimata ilmapallo kerrosten lehtiä. On parasta aloittaa levyn keskellä. Liittää lehdet, paina varovasti jokainen arkki ilmapallo ja kuljettaa takaisin liimaa siihen. Odota noin 30 sekuntia ennen pistämistä seuraavan arkin sitä. Kun olet haluttu ilmapallon pinta täysin peitetty lehtiä, anna niiden kuivua perusteellisesti.

Vaihe 3: Kun lehdet kulho on täysin kuiva, et vain anna ilmaa ulos ilmapallo.

Koristelu ideoita kaunis ja yksinkertainen kattaukseen syksyn lehdet ja kynttilät

romanttinen syksyllä koristella kynttilöitä lasimaljakossa ja lehtiä seppele

matching Kerzendeko varten juhlaillallinen syksyllä

luova kattaukseen kynttilät ja puiden lehdet lasimaljakossa© Williams-Sonoma

valkoinen kynttilöitä lehtineen koristella syksyinen koristeluun

pöytä ja senkki syksyllä koristele kynttilöitä, päälliköiden ja selaa

syksyn tervetulleeksi DIY rengas lehdet

veneet ideoita koristeluun kotitekoisia lehtiä seppele

Inspiraation syksyinen koristeluun ja luovan puuhastelun lehtiä

viileä idea DIY seinä muotoilu lehtiä Asia Dekoration_kamin koristelu idea kuormalavoja, aita, kurpitsaa ja oksat© Thistlewood Farms
Добавить комментарий

*

9 + 1 =

map