20 DIY Ideoita Winter koristelu havupuiden käpyjä

20 DIY Ideoita Winter koristelu havupuiden käpyjä

Romanttinen ja juhlava tunnelma joulun kelluu jälleen ilmassa. Kaikki etsivät ideoita joululahjoja, herkullisia reseptejä ja erityisesti vastaavat talven koristeluun kotiin luo lämpimän ja kodikkaan tunnelman kylminä talvipäivinä. Tänään olemme päättäneet erilaisia ​​DIY näytä ideoita havupuiden käpyjä auttaa innostaa aito ja luonnollinen Winterdeko. Miten ja mitä nurkassa talon voit koristella käpyjä, me paljastaa sama.

Cool DIY ideoita maaginen ja ihana Winterdeko käpyjä

viileä veneet ideoita DIY weihnachtsbaumschmuck hana havupuuta ja pallot

Käpyjä havupuiden ovat epäilemättä suosituin suuntaus koriste talvella. Ei ole väliä mitä koristelutyyli olet luonut elintilaa, luonnon Winterdeko todellisia nastat aina tarkoituksenmukaista. Voit korjailla käytännössä lukuisia kunniamerkkejä havupuuta käpyjä kuten seppeleet, eläinten tai koruja. Suuri tai pieni, pyöreä tai pitkänomainen, kukinnot eri havupuiden voidaan vaihdella ja kynttilöitä luovasti, oksat, vihreä, hedelmät ja muut, esineiden kaikista mahdollisista järjestelyistä.

Ikkunalaudat tyylikkäästi koristele havupuiden käpyjä jouluksi

viileä ikkunalaudat koristelu ideoita DIY joulua hiippakunnassa Blumentäpfen sammalen

Fensterdeko käpyjä

Jopa talvella ikkunat koristeltu vastaavasti. Periaatteessa talvi ikkuna koristeluun hehkuva kynttilöitä tai hehkuva valo ketjun, jotka tarjoavat joulutunnelmaa. Yhdistettynä käpyjä koristelu ikkunalaudalla näyttää enemmän juhlava. Määränpää juuri ripustaa nastoja värillisillä nauhoja edessä ikkunan tai järjestää ne kukkaruukut, lasi maljakoita ja kulhoja muihin joulun sisustustarvikkeet.

järjestää suuria ja pieniä käpyjä kynttilöitä ja oksat ikkunan ulkopuolella

luova Ikkunareunustusten jouluksi puuhastelun havupuiden käpyjä, kynttilöitä ja oksat

Pin kuin kynttilänjalka ja koristelu tuikkuja

Usein nähdä erilaisia ​​sisustuksen ideoita kynttilät ja käpyjä, jossa nastat näytellä koristamaan kynttilänjalka tai yksinkertaisesti järjestetty muutaman kynttilänjalka kulhoon. mutta havupuiden käpyjä itse voi näytellä kynttilänjalat, kuten nämä suuret maalaismainen kattaukseen osoittaa. Tätä varten sinun tarvitsee vain hieman nastat poistaa vihjeitä käyttämällä lankaleikkuri varovainen tekemään asianmukainen syy kynttilän. Kiinnitä sitten kynttilöiden vähältä sulanut vaha.

Idea risrtikale ja weinachtliche kattaukseen havupuiden käpyjä kuin kynttilänjalka

hyödyntää luovia sisustuksen ideoita jouluksi vihreillä, kurpitsan, havupuut ja kynttilät puinen kulho

Tinker Snow tee valoihin

Kanssa tuikkuja voit valaista joka nurkassa talon ja jopa terassi jouluksi. Antaa aito talven ilmeen sisustus käyttämällä keinolumi. Ja niin voit omien oman Tinker Snow tuikkuja:

  • purkit
  • pienet nastat
  • valkoinen pitsi
  • kietoa
  • Epsomsuola
  • kuumaliimalla

Winterdeko ajatus Snow White

Joulun tuikkuja korjailla ja koristele kosketa

Kun olet tehnyt purkit puhdas, liimaa kaistale pitsiä lasin reunaan. Sitten useita kertoja sen kääri langan ja solmio. Liittää kaksi tappien merkkijonon käyttäen kuumaa liimaa ja koristella se, sekä avaaminen säilyttää purkin Epsomsuola. Anna Epsomsalzauch lasi ja aseta kynttilä sitä.

Joulu Stimmumg antaa kimpussa oksat koristeltu värivalot ja muutaman nastat

hyödyntää suuri DIY ideoita DIY joulukuusi tehty, oksat ja värivalot kuin joulun kattaukseen

Joulukuusi vaihtoehto oksat

Kuten hedelmät havupuiden, nastat voidaan ihanteellisesti yhdistää paljaat oksat. Jos merkkijono valot vielä tapahtuu, sinulla on yhtäläinen sopivan Vaihtoehtona joulukuusi suunniteltu. Yksinkertainen mutta varmasti suuri DIY idea ihana talvi koristeet. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on yksinkertaisesti kerätä joukko ohuita oksia, kutoa merkkijono valot pieniä diodit ja lisätä nastat sitä.

hehkuva joulun itse korjailla näyttö ja värivalot

viileä weihnachtsdeko korjailla värivalot, näyttö ja tappi

saada havupuut pin luovaan tietynlaisen eläinten

kosketa helppo DIY ideoita askartelu eläimille nadelbaöume

Winterdeko DIY pöllön käpyjä

Yksi suurista sisustuksen ideoita käpyjä on käsityö eri eläinten peli näyttää, mitä voit tehdä lasten kanssa. Esimerkiksi näet kolme viileä, värikäs pöllö, jotka on valmistettu ainoastaan ​​käpyjä ja tuntui. Opas, sekä mallina valmistetut osat tuntui olet sivuilla &# 8220; Lia Griffith&# 8220; löytää.

Joulukuusi koristelu kotitekoisia joulukuusenkoristeet

yksinkertainen veneet ideoita DIY joulukoristeita lumen journal

Weihnachtsbaumschmuck korjailla käpyjä

Sitä paitsi kaikki mahdolliset veneet ideoita havupuiden käpyjä ja puuhastelun joulun koruja tulee. Variantit ovat myös lukuisia. Voit jättää nastat, tietenkin, ehkä koristella nauhalla ja ripustaa ne aivan joulukuusi. Jos haluat lisätä kiilto joulukuusi, väri nastat kultaa, hopeaa tai valkoinen. Voit lähestyä luovempia jossa koota joulukoristeita kahden tai kolmen Snow Cone ja mini joulupallot. Miten se toimii?

Kiinnitä pieni silmukkapultti jokaisen tappi ja sitoa narua. Sitten sinun täytyy vain liittää kaikki nastat yhteen ja jotka vielä haluavat lisätä pieni pallo tai kelloa niin. Lopuksi voit tehdä käpyjä glitter tai valkoinen väri lisäksi lunta ilmeen.

DIY Pin koruja juhla ja luonnon Weihnachtsbaumdeko

joulukuusi koristele tap-kulta- ja valkoinen

luova veneet ideoita viileä Winterdeko remonttitaitoinen joulupallot

luova weihnachtsdeko korjailla hana lasi palloja ja havupuut

DIY ideoita suurta Winterdeko lunta käpyjä

Koristelu ideoita fantastinen talvella lumen käpyjä hopea kynttilänjalkoja lasin alla Bell

Pin koristamaan joulua

Lahjapaketti on yhtä tärkeää kuin lahja yksin. Voit nopeasti kertoa kuka on pyrkinyt kietoutua valikoidulle paljon rakkautta lahja luova ja tyylikäs. Pienimmätkin eikä uskollisempia lahja tuo iloa, kun se esittää myös alkuperäisessä pakkauksessa. Kun se tulee yksinkertainen mutta luova pakkaus Joulun menee havupuut tähkät ovat täydellinen koriste-elementti.

Joulun tyylikkäästi koristele todellisia havupuiden käpyjä, kanelitangot ja vihreä joulukuusi

luova lahjapakkauksiin jouluksi juoksevalla

Winterdeko käpyjä ja sitrushedelmien

Luova Winterdeko voidaan tehdä myös tyypillisiä kauden sitrushedelmien. Tyydyttyneisyystasojen oranssi ja keltainen väri sitrushedelmien antavat sisustus käpyjä raikas väri aksentti, varsinkin jos ne on järjestetty puinen kulho. Nämä muutamat punaisia ​​marjoja täydentää oman maalaismainen kattaukseen valmis.

DIY ideoita juhla talvi kattaukseen käpyjä ja sitrushedelmiä

Joulun pöydän koristelu ideoita appelsiinit, mandariinit ja havupuu käpyjä

Joulu levy sisustus pin-Tischkarten

Ei vain Joulumenu täytyy olla oikeassa. Jos haluat asettaa taulukon tyylikäs jouluna, voit käyttää pieniä nastoja paikkakortit.

Taulukko varasto juhlava pin paikkakortit

koristelu ideoita juhla kattaukseen remonttitaitoinen paikkakortit havupuuta pin

Havupuut kartioita talven Hängedeko varten tuolit ja pöytä

Joulun Stuhldeko ja tischdeko käpyjä ja värillinen nauhoja

Hängedeko käpyjä

Ei vain ikkuna voit ripustaa todellisia yo. Koska roikkuu koristelu, havupuiden käpyjä soveltuvat myös juhlava koristamaan etuoven tuoleja ja pöytiä, sekä kattokruunu pöydän yläpuolella.

anna käpyjä roikkuu lamppu tai ovella

Joulun Hanging koristelu käpyjä korjailla kuin Winterdeko ovia, ikkunoita ja PENDELLAMPEN

maalaismainen Winterdeko ideoita kotitekoinen ovi seppele havupuu käpyjä ja oksia

DIY ideoita viileä Winterdeko remonttitaitoinen Türk listalla maasta käpyjä

Topiary talvella

Toinen luova koriste idea tappi puuhastelun koriste laatikko puita pallo leikattu jotka näyttävät samaa fantastinen sisustus ja puutarhassa. Jos haluat korjailla jopa niille viileä Winterdeko itse, tarvitset Styrofoam pallo, musta roskapussi, tappi, kuumaliimalla, valkoista spraymaalia ja vastaavia kukkaruukun.

Topiary käpyjä suuri puutarhakoristeet talvella

viileä Gartendeko idea DIY pallo-leikattu käpyjä

Kun sinulla on kaikki huolissaan, kääri jätesäkki ympäri styroksi pallon ja sido se paikoilleen. Leikkaa pois ylimääräinen pussin. Ennen kuin aloitetaan PIN Deco, sinun on poistettava pintansa avulla voit muodostaa pieniä käpyjä. Ne ovat käytännössä käyttää vain vinkkejä havupuiden käpyjä. Kun olet tehnyt tämän vaiheen, aloita nastat ylhäältä alas noudattamaan pallo. Lopuksi väri Tang topiary valkoiset spraymaalia saada lunta vaikutus.

kaunis talvi koristelu ideoita suurilla havupuiden pin

Winterdeko viileä ja weihnachtsdeko remonttitaitoinen seppeleen iso tappi ja Tannenbaum Vihreä
Добавить комментарий

*

− 8 = 1

map