10 käsitöitä ja monet sisustuksen ideoita juhla pääsiäisen taulukon ja iloista pääsiäistä ilmapiiri

10 käsitöitä ja monet sisustuksen ideoita juhla pääsiäisen taulukon ja iloista pääsiäistä ilmapiiri

Miten koristella taulukon juhla pääsiäisen ja koko kevään?

viileä pääsiäinen koristelu idea valkoisia tulppaaneja kierroksella lasimaljakossa valkoiset munat ja luova tila lautasen ulosmittausta

DIY Moss pääsiäismunat varten juhlapöydän koristeluun

Aloitetaan vihreä aksentti meille yksinkertaisen veneen idea raikas ja luonnollinen Taulukko koriste. Tästä koristelu ajatus tarvitse Moss, akryyli vähän munasoluja erikokoisia, kukka lanka 24GA, kuminauhat ja lanka leikkureita.

 juhlava Pääsiäinen Taulukko Tinker varten riemukasta pääsiäisen mieliala

ruskea ja oksat keväällä kukkii jäähtyä Pääsiäinen Taulukko remonttitaitoinen sammal-pääsiäismunia, kovaksi keitettyjä munia

Moss yksinkertaisesti vedellä kostutetulla jotta se notkea. Laita kaksi kaunista osaa sammal kanssa vihreä puoli alaspäin molemmat puoliskot akryyli munia. Täytä sisältä sekä muna puoli pieniä ja ei niin vihreä palasia Moss ja tehdä munat. Käyttämällä kuminauha pitää munat puoli suljettuna muutaman tunnin ajan, kunnes Moss on lähes kuivattiin muna muoto. Sitten teet akryyli Forme päälle, poista varovasti puolikkaat Moss munat pois ja laita ne takaisin toisiaan. Pitämään Moss munat muodossa, sinun täytyy liittää kaksi puolikasta Moss kaikilta neljältä sivulta toisiinsa. Määränpää olet harkitsee kukka johto 2cm etäisyydelle ulkoreunasta puolikkaat läpi ja käännä langanpäät yhteen. Kun lanka leikkureita leikata jäljelle jäänyt jäännös viiralla. Jos munat ovat hieman muovaamattomien sammalta, laita se helposti jonkin aikaa takaisin akryyli munat yksitellen.

 yksinkertainen sisustus idea yksinkertainen ja raikas pääsiäinen koristelu valkoinen

Cool Taulukko Decor ideoita valkoinen Frühlingsblümen ja DIY kynttilät kananmunarasian ja DIY tee valo haltijoiden pääsiäispupu motiivi

Taulukko Decor DIY kynttilät eggshells

Valmistelee sinulle munia, akryylimaalilla, kynttilän vaha ja lampunsydämet. Neula tehdä toisiaan vastaan ​​kaksi pientä reikää muna ja puhaltamaan olki kautta helposti reikään, jotta muna läpi toisen reiän tyhjä. Sitten varovasti rikkoa terävä kärki ja tehdä isompi reikä. Värjäävät munankuoret ja kunnes maali kuivuu, sulaa kynttilän vaha mukaan pakkauksen ohjeita. Laita munankuori kupeissa tai vuoka muffinsseja, niin että ne pysyvät pystyssä. Sitten vain pitää sydänlanka munankuori ja kaada sulanut vaha.

Elegantti Pääsiäinen Taulukko maalaismainen tyyliin munankuoret ja viiriäisen munia

romanttinen juhlava koristelu pääsiäisenä remonttitaitoinen munankuoren-kynttilöitä ja pääsiäismunia metalli ämpäri olki esimerkiksi maalaismainen koriste pääsiäinen

Sisustus DIY sieniä savesta

Seuraavat inspiraation viileä pääsiäisen taulukossa on esitetty maagisen metsän tunnelman nopeasti ja helposti luoda vähän sammalta, muutamia nappuloita tammen ja joitakin sieniä, jotka voivat olla helposti jopa korjailla alumiinioksidin itse. Nyt vaiheet askarteluun tällaisia ​​Deko tullut.

viileä veneet idea kevään koristeet sammalen ja koriste sieniä

Toole koristelu idea tischdeko vihreä ja valkoinen DIY sieniä savesta, sammalta ja todennettavissa puun oksa

Kaikki mitä tarvitset on valkoinen savi ja joissakin hammastikkuja. Tee pieniä palloja savesta, jotka ovat paina tasainen sormilla ja muuttua hattu muotoon. Käyttäen hammastikulla tehdä pieniä halkeamia keskustasta ulospäin. Toisen palan savea te muodostavat pienen kartio, joka näytellä sieni varren. Varmistaakseen kaksi osaa yhdessä on hammastikulla selvisi kartion ja laittaa hatun sitä. Kun sienet ovat kuivia, voit pysyä kivien kanssa sammalta.

loistava kattaukseen idea kotitekoisia munankuoren kipsi

tuoreena keväällä koristeet DIY munankuoren valmistettu kipsistä, puusta ja sammal levy

Taulukko Decor suurilla DIY eggshells kipsi

Voit koristella iso munankuoren luova pääsiäisenä, et tarvitse todellinen munia todellisuudessa. Sellaisenaan voit käyttää ilmapalloja, kipsisidokset ja kuori korjailla vedellä itsensä. Suppilon avulla, yksinkertaisesti täyttää kunkin ilmapallo veden kera. Sitten räjäyttää hänet Ze halutun koon. Leikkaa kipsi side pieniksi paloiksi ja liotetaan lyhyesti vedessä. Sen jälkeen he laittaa ilmapallo ja sujuvaa. Palaset kipsi side olisi päällekkäin. Kun saat halutun muodon ja koon munankuoren, anna laastari kuivua päivässä. Vasta sitten varovasti ilmapalloa.

tuoretta veneet ideoita vihreä pääsiäisen taulukko ruohoa

jäähtyä koristelu idea kevään todellisia ruoho munankuoretKuva: Erin Boyle

Luova käsityöt pääsiäisenä kanssa munankuoret

Lisäksi värikkäästi maalattuja pääsiäismunia muitakin luovia ideoita tuoretta Pääsiäinen Taulukko munia ja vain eggshells. Varmasti tiedät jo idea kuorien mini maljakoita tai -Blumentöpfe. Tässä on hyvä esimerkki luonnon Pääsiäinen koristelu ruoho kasvaa munankuoret. Määränpää tarvitset huipulle munat varovasti rikkoa veitsellä. Tyhjennä eggshells ja huuhtele sisäpuolelta vedellä. Neula tekee pienen reiän läpi kunkin maljan pohjalle. Sekoita 2 kuppia kukkamullalla vähässä vedessä niin, että maaperä on märkä ja täytä munankuoret. Peitetään kerroksella durumvehnän ja antaa takaisin vain vähän märkä maa päälle. Pinta-aloista kananmunankuoret vesistöt ja laita se aurinkoinen ikkunalaudalle.

mielenkiintoinen idea herkkää kevään koristeet kukkia eggshells

viileä veneet ideoita kevään koristeet kukkia ja eggshells

Osterstimmumg luoda värikäs kattaukseen tuoreita kukkia, kuori ja sammalta grunem

ulosmittaus korjailla luonnon materiaaleja ja valkoista munankuoret

Lautasliinat tyylikäs ja luovan kertainen pääsiäisenä

Taulukko Decor ideoita valkoinen kangas lautasliinat rullattu ja koristeltu tulppaanit ja pääsiäispupu

Koristelu idea DIY pääsiäispupu valmistettu tikkuja

Mitä Pääsiäinen koristelu olisi, jos ei ole mitään kani täällä. Tässä on loistava idea DIY pääsiäispupu valmistettu tikkuja. Jos haluat korjailla jäähtyä koristelu tuleviin pääsiäisenä, joten tarvitset jänis malli, löytyy täältä. Besogen silti puuliimaa tikkuja, tahrat ja akryylimaalia vapaaehtoista.

Hyvää pääsiäistä ilmapiiri luovat pupu tankoja

ostehase Tinker puusauvaan luova ajatus ulosmittaustaKuva: Tee & do miehistön

Kun olet tulostanut kani mallia, voit aloittaa ensimmäisen kerroksen tankoja pitkin kani antaa ääriviivat. Kukin kerros koostuu sauvoja, jotka on järjestetty tietylle etäisyydelle tangon pituus, siten, että kukin lisäkerros sauvojen tulee yläpuolella tyhjä tila alemman kerroksen. Jos olet saavuttanut halutun paksuuden Pääsiäinen koristelu, anna liiman kuivua. Sen jälkeen esiin DIY pääsiäispupun tahra ja myös elvyttää akryylimaalilla mieleisekseen.

pääsiäisenä varastossa tauluun alkuperäinen kanan Square Kartenn

viileässä kortteja pääsiäisenä veneet

alkuperäinen idea voit varastoida pöydällä pääsiäisenä

tuore Easter Taulukko vihreä DIY munankuoria kipsi maljakkoja

mielenkiintoinen ja helppo pääsiäisen taulukko kivillä

luova veneet ideoita DIY ulosmittausta kivillä

pieni pesä viiriäisen munia niin Platztellerdeko

tyylikäs kattaukseen ideoita pääsiäinen viiriäisen munia vihreä kulhoja

Elegantti Pääsiäinen Taulukko rustiikkityyliin

maalaismainen ulosmittaus korjailla pesä vihreys seppele oksia

Pääsiäispupu paineita kirjat sivun idea luova DIY pääsiäinen sisustus

ulosmittaus idea itselleen korjailla pääsiäismunat ja kirjojen sivun lasin alla Bell

Taulukko koristele pääsiäisen itse Puutarha

Tuo Pääsiäinen tunnelmaa alkuperäisen pääsiäiskoristeita että voisit korjailla nopeasti käyttäen styrox, sammalta ja pieni kukkaruukun. Aseta kukkaruukun makaa keskellä suurta lautanen ja järjestää kappaletta styroksi ympäri. Sitten liimaa se sammalta ja laittaa kiviä koristeena.

luova puuhastelun sammalen pääsiäisenä

tischdeko ideoita DIY pääsiäinen puutarha kukkaruukku, vaahtoa ja sammalta

Yksinkertainen kattaukseen seppeleen pääsiäismunia

taulukko pääsiäinen koristella diy seppeleen oatereiern, kynttilä ja sammal lasiastiassa

Värikäs kattaukseen Ombre pääsiäismunat

Haluatko tehdä ombre Taulukko Decor tämän vuoden pääsiäisen, sitten vain seuraa ohjeita. Saada käsiinsä kuminauhoja, haluttu elintarvikeväriä, viisi kulhoja ja etikka. Munat olisi kypsennetty kurssi jo kova. Ensin aloittaa tummin. Täytä ensimmäinen kulho ½ kupillinen vettä, jolloin saatiin lusikallinen etikkaa ja haluttu väri sitä. Anna munat min. 5 minuuttia tai pidempään, kunnes he saavat haluttu väri. Kevennetyn munat sama määrä vettä ja etikka sekoitetaan toisen kulhoon vähemmän elintarvikeväriä ja anna munat jälleen min. 5 minuutin siellä. Toista sama kultakin sävyltään väriä. Koristeluun tarvitset Muna lasipurkkiin järjestää.

Ombre Pääsiäinen Taulukko pääsiäismunat

ombre värjäys munia pääsiäisenä ja järjestää niin viileä Pääsiäinen Taulukko lasinen maljakkoKuva: Laurey Glenn

luovasti järjestää keväällä sivukonttoreita kattaukseen pääsiäisenä pääsiäismunat

mielenkiintoinen keväällä pääsiäismunia, oksia, ja keväällä kukkii

Pääsiäinen Taulukko kevätkukkia ja keltainen aksentti

Yksinkertainen ja viileä koristelu ideoita pääsiäisen taulukko sitruunan ja kevään kukat pieni metallinen kauhat

Pääsiäinen Taulukko kimpun vihannekset ja kukat

Jos haluat koristella pöydän keväällä ja pääsiäisen vieläkin alkuperäinen, voit järjestää luovaa kimpun vihanneksia ja tuoreita kukkia. Määränpää tarvitset kukka sieni, kukka lanka, pallo-lasinen maljakko, tuoreita kukkia ja vihanneksia, kuten porkkanaa, retiisit ja ituja.

toinen ja alkuperäinen kimppu pääsiäisen koristelu idea

viileä tischdeko idea kimpun porkkanaa ja tuoreita kukkiaKuva: Laurey W. Glenn

Ensimmäinen, liota kukkia sieni veteen ja leikata lehdet porkkanat pituus 2 cm. Sitten sitomaan yhteen kaksi tai kolme porkkanaa yhteen käyttämällä kukka lanka ja aseta leikata varret kukka sienellä. Toista yksi tai kaksi kertaa, kunnes saat vakaa perusta kimpussa ovat. Sitten täyttää kukka sieni kukkia, retiisit ja ituja, että olet juuttunut käyttävät kukka lanka sienellä.

vihreää linssin Dekoelent Osterdeko

viileä ulosmittaus korjailla vihreä linssi ja valkosuklaata pääsiäispupu

Pääsiäinen Taulukko DIY topiary pääsiäismunia

Toinen mielenkiintoinen ja helppo korjailla Pääsiäinen koristelu idea näyttää, kuinka voit koristella pöytään kotitekoinen topiary. Saadaan 20cm korkea vaahto kartio 36 muovi munat, kuuma liima, kalkkimaalin laakasiveltimellä ja sammal. Väri ulos munat. Jos haluat saada vaikutusta viiriäisen munia, abseits jo värjättyjä munia ruskea väri. Kun munat ovat kuivuneet hyvin, ne kiinni kiinni muovattu vaahto alhaalta ylöspäin. Kartiomainen muoto on oltava tasainen yläosa, jotta voit liittää muna siellä. Täytä tyhjä väli yksittäisistä munista sammalta.

DIY topiary pääsiäismunat alkaen puuhastelun tyylikäs pääsiäisen taulukon

ulosmittaus puuhastelun keinotekoisilla pääsiäismunat, sammalta ja vaahto kartio

kaunis veneet idea pääsiäisenä taulukko

alkuperäinen Pääsiäinen koristelu korjailla haara, munankuoria, Hase luvut ja sipuli kukkia
Добавить комментарий

*

81 + = 85

map