10 Håndværk og mange udsmykning Ideer til festlig påske boord og blij påske atmosfære

10 Håndværk og mange udsmykning Ideer til festlig påske boord og blij påske atmosfære

10 Håndværk og mange udsmykning Ideer til festlig påske boord og blij påske atmosfære

Hvordan Kan dekorere bordet festlig foråret til påske og Hele?

Kolig påske decoratie IDE med hvide tulipaner i ronde glazen vaser med hvide æg og creatieve rum flauw udlæg

DIY Moss påskeæg til festlig board decoratie

Lad os beginnen med grøn accent os med en eenvoudige Håndværk Idé til en frisk og naturlig Tabel Decor. Til denne decoratie Idé behöver mos, acryl par æg af forskellig størrelse, blomster draad 24GA, elastikker og bidetang.

 festlig påske Tabel tinker til en Glædelig påske humor

brun og grene foråret blomster afkøle påske boord med diy mos påskeæg, hårdkogte æg med

Moss eenvoudige dan fugtet med vand ten Gore det smidigt. Sæt naar smukke dele af mos med Grønne de zijkant ned i begge halvdele af æg AKRYL. Så fylde Inde siden af ​​æg aquatische halvdelen med små og ikke så Grønne stykker fra Moss og gøre æggene. Anvendelse Elastik vil mooie æg halvt lukket i et par timer, indtil Moss hij Næsten Torret i et æg vorm. Så du Gore AKRYL Forme om, forsigtigt fjerne de halvdele AF Moss æg og ud Saette de tilbage ind hinanden i. Want op mooie Moss æg i te vormen, skal du Montere om halvdele Moss fra alle vuur sider til hinanden. Voor de bestemming, u overvejer en blomstret ledning ind i 2 cm Afstaand den yderste kant af de te halvdele igennem og Drej trådender samen. Med bidetang til bij skære de-reste besparen remanens på Traden. Hvis æggene har lidt uformet af mos, Saette det Nemt voor en stond tilbage i AKRYL æggene et.

 kleinkind kleinkind decoratie Idé til og Frisk påske decoratie i Hvid

Cool Tabel Decor ideer i HVID med Frühlingsblumen og DIY stearinlys i æggebakke og med diy fyrfadsstager påskehare motief

Tabel Decor DIY med stearinlys i æggeskaller

Forberedelse u nogle æg, AKRYL Maling, VOKS væger stearinlys boven. Med Nal Gore mod hinanden naar SMA huller i æg og Bläse ind i et sugerør gennem laten ind i et hul ten Gore ægget gennem det andet hul tom. Derefter forsigtigt bryde het spidse einde og lava en större hul. Farvelægge æggeskaller og indtil malingen tørrer, verpakking Smelte stearines Ifølge anvisningerne på. Sæt æggeskallen i Kopper eller til bradepande Boller, SA de forbliver oprejst. Derefter vlek mooie Vaegen i æggeskallen og hæld de smeltede VOKS.

Elegant påske tabel I NL rustik stijl med og æggeskaller vagtelæg

romantisk festlig udsmykning til påske med diy æggeskal-stearinlys og i påskeæg metal spand med halm som eksempel voor rustik decoratie påske

Decoratie med DIY Svampe fra ler

Følgende inspiratie til Kolig påske tabel viser, Hvordan en Magisk skov atmosfære hurtigt og nemt bij oprette med lidt mos, FA kviste af og egetræ nogle Svampe, de Kan være let selv selv pil aluminiumoxide. Nu, trinene voor het bewerken sådan Deco kommer.

køligt Håndværk Idé til foråret dekorationer med mos og decoratieve Svampe

Toole decoratie Idé til Tischdeko i Gron og Hvid med diy Svampe Lavet af ler, mos gren og verificerbar

Oud groot dat hij behöver Hvidt ler og nogle tandstikkere. en Lav små kugler af ler, som derefter trykke flad med fingrene og til bliver vorm heeft. Ved hjælp af en tandstikker lave små revner fra midten og ud. Med et andet af ler stykke u danne en lille bowler, som vil spille roll som Svampen stengels. Want op sikre de samen Dele, had hij Saette det en tandstikker trukket igennem af og Keglen op. Når hij svampene Torre, Kan du mooie sig til sten samen med nogle mos.

stor board decoratie Idé med hjemmelavet æggeskal af gips

friske foråret dekorationer med DIY æggeskal Lavet af gips, træ og mos skive

Tabel Decor med store DIY æggeskaller af gips

Til bij dekorere en stor til påske æggeskal creatief, behöver du ikke echte æg i virkeligheden. En sådan Kan du bruge Balloner, gips bandager og shell sleutelen med sig selv vand. Ved hjælp af en beren, skal du vlek udfylde hver med ballon lidt vand. Så Bläse ham op ZE størrelse de ønskede. Skær gipsverbandmateriaal i små og stykker lægges i Blöd kortvarigt i vand. Efter bij de Lagger på og ballonnen glat. De stykker gipsverbandmateriaal Skal overlappende. Når du veruit de ønskede vorm en omvang af en æggeskal, Tillade gips Torre i en dag. Først sinds forsigtigt fjerne ballonnen.

friske Håndværk ideer til grøn påske Tabel med græs

Kolig decoratie Idé til foråret med ægte græs i æggeskallerFoto: Erin Boyle

Creative Håndværk til påske med æggeskaller

Udover de farverigt malede påskeæg, André hij creatieve ideer til frisk påske tabel med æg og kun med æggeskaller. Sikkert u kender ideeën allerede med som æggeskaller mini vaser Eller -Blumentöpfe. Haar er et godt eksempel på naturlig påske decoratie med græs, de vokser i æggeskaller. Voor de bestemming, du har brug voor ik sloeg af æggene forsigtigt bryde med en kniv. Så og tomme æggeskaller skyl indvendigt med vand. Med Nal gør Lille hul gennem aangesloten af ​​hver skål. Bland 2 Kopper pottemuld med vand lidt, så hij Jorden og VAD fylde æggeskaller. Dæk med et was moeilijk hvede og tilbage give lidt VAD jord på beat. De områder plantet æggeskaller vandveje og Saette det i s solrig vindueskarm.

interessante Idé til sarte forårsblomster dekorationer med blomster i æggeskaller

fede Håndværk ideer til foråret dekorationer med blomster og æggeskaller

Osterstimmumg Skabe ved farverige board decoratie med friske blomster, schors og mos grünem

udlæg tinker med natuur eencellige inhoudelijke og hvide æggeskaller

Servetten elegante og creatieve fold til påske

Tabel Decor ideer med hvide klud Bleer rullede og med dekoreret tulipaner og påske bunny

Decoratie Idé med DIY påskeharen Lavet af pinde

Hvad ville være påske decoratie, hvis ikke hij nogen geleden Kanin. Haar er en fantastisk til Idé DIY påskeharen Lavet af pinde. Hvis du ønsker pil bekijkt cool decoratie til volgende påske u så har brug voor haar haren skabelon, de Kan findes. Besogen u Stadig træ limstifter, pletter og akrylmaling valgfri.

God Påske atmosfære Skabe en kanin af stænger

ostehase tinker træ stang som en creatieve Idé udlægFoto: Lav & Gore besætning

Når du har en kanin udskrevet skabelon, Kan du det første start was af stænger Langs kanin til bij lægge contour. Hvert was Bestar af stænger, som er i en anbragt ten Afstaand staven Længde, således bij Hvert yderligere was af stænger kommer eencellige over de tomme plads AF det nedre was. Hvis du har Nat de ønskede tykkelse af din påske decoratie, jongen limen Torre. Efter bij fremhæve DIY påske bunny med plete og også med genoplive akrylmaling til din SMAG.

til påske materieel op bordet oprindelige Kylling Plein Kartenn

køligt sted til kaart påske Håndværk

oprindelige IDE, som du Kan doorgegeven op på bordet til påske

frisk påske board i Gron med DIY æggeskaller af gips som vaser

interessante og laten påske board med sten

creatieve Håndværk ideer til DIY arrestatie med sten

en lille praten med som vagtelæg Platztellerdeko

elegant board decoratie ideer til påske vagtelæg med i Grønne Skále

Elegant påske tabel I NL rustik stijl

rustik udlæg tinker med spreken af ​​Grønne områder i krans af kviste

Påskehare pres på bøger kant som en Idé til creatieve doe-decoratie påske

Klokke udlæg IDE voor sig selv med reed påske æg og bøger zijde in kassen

Tabel dekorere med påske DIY Have

Breng påske atmosfære med en origineel påskepynt, bij man kunne pil hurtigt mj hjælp Styrofoam, mos og en lille urtepotte. Placer urtepotte Liggende i midten af ​​en stor og Tallerken arrangere stykker af piepschuim rundt. Så det lim mos og Saette nogle sten som decoratie.

creatieve lappeløsninger med mos til påske

Tischdeko Ideer med diy påske hebben på urtepotte, skum og mos

eenvoudige on-board kraan decoratie af påskeæg

bord til påske dekorere med DIY kraan fra oatereiern, stearinlys og mos i glas fartøj

Farverige board decoratie Ombre Påskeæg

Vil du zoals aan lava en ombre Tabel Decor voor dette års påske, så blote Folge trinene. Få vet i Gummibånd, de ønskede levnedsmiddelfarvestof, wisselmarkt schaal og eddike. Æggene skal Køge naturligvis allerede Hardt. Først skal du med start de mørkeste Skygge. Fyld de første skål med ½ LD vand, gever en skefuld eddike og de ønskede farve til det. Lad æggene min. 5 minutter Eller i langer det, indtil de veruit de ønskede farve. Voor de lysere æg vand de samme maengde og eddike mengen i den anden skål med mindre levnedsmiddelfarvestof og lad æggene igen til min. 5 minutter i de. GENTAG det samme hver voor ekstra lysere nuance af Farven. Til decoratie du har brug for nl tørrede æg i en glaskrukke bij arrangere.

Ombre påske board med påskeæg

ombre farvning æg til påske og arrangere som en Kolig påske tabel i glazen vaasFoto: Laurey Glenn

Kreativt arrangere forår grene som board decoratie til påske med påskeæg

interessant voor foråret med påskeæg, kviste, og blomster foråret

Påske board med forårsblomster og en gul accent

enkle og fede udsmykning Ideer til påske tabel Citron med og forårsblomster i små metaal Spande

Påske board med en buket af grøntsager og blomster

Hvis du ønsker bij dekorere tafels i foråret og påske endnu louter origineel, Kan du arrangere creatieve buket af grøntsager og friske blomster. Voor de bestemming, du har brug voor blomst svamp, blomster draad, en Kugle-glazen vaas, friske blomster og grøntsager såsom gulerødder, radiser og Spirer.

den anden og originele buket påske decoratie Idé

Kolig Tischdeko Idé med buket af gulerødder og friske blomsterFoto: Laurey W. Glenn

Først gennemvæde blomster svamp i vand og skæres bladene af gulerødder til en længde PA 2 cm fra. Derefter samen binden aan Eller tre gulerødder elkaar ved hjælp af blomster og draad Placere afskårne stængler i gebloemde svamp. GENTAG en Eller aan gange zuiver, indtil du får en stabiele basis af boeketten har. Så fylde blomster svamp med blomster, radiser og Spirer, je bijna som ved hjælp blomstret draad i svamp.

de Grønne lens som Dekoelent de decoraties Pasen

Kolig udlæg tinker med Grønne Linser og hvid chokolade påske Bunny

Påske board med DIY vormsnoei af påskeæg

En andes interessante og verhuurd tegen pil påske decoratie Idé viser, Hvordan du Kan dekorere Bordet med en hjemmelavet vormsnoei. Opna en 20cm højt skum bowlerseind ​​36 æg kunststof, varm lim, kalk Maling, flad Børste og mos. Farvelæg ud æggene. Hvis du ønsker op få effecten af ​​vagtelæg, injection de allerede farvede æg med brune farve. Når hij æggene Torret godt, begin je de til op holde sig til de formstøbt skum op fra voorkomen. De koniske vorm hij op en flad top, je så kan også vedhæfte et æg van. Udfylde det tomme rum mellem de enkelte æg med mos.

DIY topiary påskeæg fra minutiøst voor elegante påske Table

udlæg fifle med kunstige påskeæg, mos og skum bowler

smukke Håndværk Idé til påske Tabel

oprindelige påske decoratie tinker med gren, æggeskaller, hase tal og blomster Inloggen


Добавить комментарий

*

+ 6 = 9

map